Artikeln innehåller reklamlänkar

David Beckhams nya frisyr chockar fansen: "Vad fan hände?"

David Beckham har genom åren uppmärksammats för sina olika frisyrer, men nu verkar det forna fotbollsproffset ha drabbats av håravfall...

David Beckham, 43, har haft alltifrån tuppkam, till flätor, till långt hår, till manbun… Den forna fotbollsspelaren har haft många olika frisyrer genom åren, och tusentals fans har inspirerats av honom och säkert gått med hans bild till frisören.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men nu verkar David Beckhams hårresa vara över.

Häromdagen fångades den brittiska bolltrollaren på bilder vid en pool i Miami, USA. Men det fansen reagerade på mest var inte att David Beckham var ensam vid poolen efter skilsmässoryktet som florerar kring han och frun Victoria Beckham, 44. Nej, det alla såg var att David Beckhams hår hade tunnats ut – drastiskt!

Tidigare har det ryktats om att David Beckham gjort en hårtransplantation, men det ryktet sattes stopp för när bilderna från hans poolvistelse läckte ut.

Bilderna på David Beckhams nya tunnare hår har nu delat fansen i två läger. Vissa chockeras, medan andra tycker att den före detta fotbollsspelaren ska acceptera sitt tunna hår.

“Gör inte en hårtranslantation, Dave. Omfamna det. Gör det för oss normala killar.” vädjar en Twitter-ansvändare till David Beckham.

En annan undrar vad som hände med hans svall.

“Minns ni när David Beckham var en snygg kille med underbart hår? Vad fan hände?”

I somras avslöjade David Beckham att han klipper sitt eget hår. Efter en Snapchat-bild där han visade upp sin nya frilla frågade sig skådespelaren Josh Brolin, 50, om han också kunde klippa sig i den frisyren.

“Josh Brolin, jag gjorde det själv, så jag gör det mer än gärna på dig, du får familjerabatt”, avslöjade glatt hemma-klipparen.

Ja, har man inte så mycket hår är det väl enklast att ta till hårtrimmern hemma…

Spana in David Beckahms nya frisyr här:

David Beckham har haft många olika frisyrer genom åren.

Vem minns inte flätorna från 2003?

Eller det långa håret 2004?

Han har även haft otaliga tuppkammar genom åren.

Förra året hade David Beckham en manbun, precis som många andra.

Men manbunens tid är förbi. Stjärnan har drabbats av håravfall.

Nu vädjar fansen att han inte ska göra en hårttransplantation.

LÄS OCKSÅ: Detaljen i bilden avslöjar Beckhams – äktenskapet sägs vara över

LÄS OCKSÅ: Fansen chockade efter Victoria Beckhams läppförstoring: ”Extra stora”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!