Artikeln innehåller reklamlänkar

Detaljen i bilden avslöjar Beckhams – äktenskapet sägs vara över

Victoria Beckham poserar själv med barnen på Vogues omslag vilket får alla att spekulera i om äktenskapet med David Beckham är över.

Victoria Beckham poserar själv med barnen på Vogues omslag vilket får alla att spekulera i om äktenskapet med David Beckham är över...

Sedan David Beckhams otrohetsskandal briserade 2004 har det ryktats om att han och frun Victoria Beckhams äktenskap varit i gungning. Men trots Davids affär med sin heta assistenten Rebecca Loos, 41, vände paret Beckham bara blad och fortsatte vara gifta som att ingenting hade hänt.

Till och från har det däremot genom åren ryktats om att det varit på väg att ta slut.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu är spekulationerna återigen igång efter ett uppmärksammat tidningsomslag. Modemagasinet Vogue har en exklusiv intervju med Victoria Beckham för att notera att hennes eget klädmärke firar tio år, men vad som skulle kunna vara en pr-succé blev istället ett magplask då mer fokus istället är på att Victoria Beckham poserar ensam med barnen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7, på omslaget. David Beckham saknas!

“Omslagsfotot som visar Victoria med parets fyra barn, porträtterad som en ensamstående mamma, gör säkert inte äktenskapsryktena bättre.” konstaterar Mail Online.

Mail Online totalsågar även Vogues intervju där Victoria Beckham, istället för att berätta hur mycket hon älskat David under de 19 åren de varit gifta, lägger fokusen på hur deras karriärer blivit bättre av att de fortsatt vara tillsammans.

– Vi båda inser att vi är starkare tillsammans än som individer. Om någon av oss hade varit i den sitsen som vi är nu hade vi inte träffats och varit tillsammans alla de här åren. Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, säger Victoria Beckham i Vogue.

Mail Online avslöjar också att tanken egentligen var att David Beckham skulle vara med på omslaget, men att han ändrade sig i sista sekund för att han inte ville ta fokus från sin fru, som firade 10-årsjubileum med klädmärket. Istället ställde han upp på ett specialomslag, som enbart skickades ut till tidningens prenumeranter. Där poserar både han och Victoria Beckham, utan någon som helst interaktion.

– Det är som att det är två främlingar som sitter nära varandra på en offentlig plats och någon tog en bild, har en läsare kommenterat det hela.

Outch! Vi får hoppas att det är bättre mellan dem än vad det ser ut…

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckham bryter tystnaden om otrohetsryktet

LÄS OCKSÅ: Efter återföreningsryktena: Victoria Beckham i bråk med Mel B

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!