Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenner om relationen med Jordyn Woods efter skandalen

Kylie Jenner och Jordyn Woods

Kylie Jenner hamnade i en svår sits när det visade sig att hennes bästa vän Jordyn Woods haft en flirt med Tristan Thompson. Nu bryter Kylie tystnaden om otrohetsskandalen.

Det var i februari som det uppdagades att Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21, hånglat med Kylies storasyster Khloé Khardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 28. Avslöjandet har orsakat stor dramatik i familjen och resulterade i att Khloé och Tristan valde att gå skilda vägar, endast månader efter att deras dotter True fötts.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Jordyn Woods var innan skandalen inte bara bästa vän med Kylie Jenner utan även en nära vän till samtliga medlemmar i familjen Kardashian. Därför blev Khloé Kardashian besviken när det visade sig att Jordyn var inblandad i otrohetsdramat.

”Det som har varit jobbigast och gjort mest ont är att bli sårad av någon så nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster. Men Jordyn ska inte skyllas för min familjs splittring. Detta var Tristans fel”, skrev Khloé Kardashian i en tweet ett par veckor efter avslöjandet.

Bästa vännen Kylie Jenners reaktion efter händelserna

Kylie Jenner har minst sagt hamnat i kläm. Enligt uppgifter till Us Weekly ska Kylie Jenner först ha försvarat sin bästis Jordyn Woods när Khloé Kardashian berättade för henne om otroheten – men nu vet hon inte längre vad hon ska göra.

– Kylie försvarade Jordyn i början. Till en början trodde familjen att Kylie kanske skulle ta tillbaka Jordyn, men nu tror de inte att hon kommer göra det, berättade en källa tidigare i år.

Strax innan otrohetsskandalen släppte Kylie och Jordyn ett gäng sminkprodukter tillsammans. Många fans reagerade starkt när dessa produkter hamnade på rean efter händelserna och tog det som att Kylie valt sida i konflikten.

Nu väljer Kylie Jenner att för första gången uttala sig om bästisens agerande och sambandet mellan händelserna och prisreduceringen på deras sminkprodukter.

– Det ligger bortom min karaktär. Jag skulle aldrig göra någonting sånt, och när jag såg det blev jag förvånad. Jordyn är medveten om att det inte är jag personligen som sätter priser på produkterna, säger Kylie i en intervju med The New York Times.

LÄS MER: Jordyn Woods nya karriär – 1 månad efter otrohetsskandalen

LÄS MER: Khloé Kardashian bryter tystnaden: ”Min familj förstördes”

FOTO: ANGELA WEISS/TT

SENASTE NYTT!