Efter otroheten – Khloé och Tristan i storbråk om dottern True: “Helt misslyckats”

Khloe Kardashian i bråk med Tristan Thompson om dottern True efter otroheten.
Efter pojkvännen Tristan Thompsons otrohetsskandal har Khloé Kardashian gett dottern namnet True. Nu ska paret ha hamnat i storbråk – eftersom Tristan anser att namnet är en pik mot honom.
Annons

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 33, fick nyligen äntligen sin efterlängtade dotter tillsammans med basketstjärnan Tristan Thompson, 27. Bara dagarna innan hade han bedragit sin höggravida flickvän och både bilder och filmer läckt ut på nätet. Trots det har Khloé valt att förlåta honom och den lilla familjen har gett dottern namnet True Thompson.

Annons

Men namnet gillas inte av Tristan – som enligt uppgifter har tagit det som en pik mot hans egna kärlekslögner.

– Han tycker inte om det, men är bara glad och lycklig över att mamma och dotter mår bra. Det är klart att namnet för alltid kommer påminna honom om vad han gjort. Det enda Khloé ville var att ha en trogen och sann pojkvän och far till sitt barn och uppenbarligen har han helt misslyckats med det, berättar en källa för In touch.

Dessutom försöker Tristan göra allt han kan för att gottgöra sina snedsteg genom att erbjuda sin flickvän all hjälp hon kan få. Två nannys som kan avlasta henne när han är borta och spelar men Khloé säger att hon har all hjälp hon behöver av sin familj. Han har verkligen sårat henne och det kommer ta lång tid innan hon släpper in honom i sitt hjärta, uppger källor.

Annons

Också följarna är upprörda över bebisens namn. Men för deras del är det inte bara förnamnet som är fel – utan också faktumet att True fått sin pappas efternamn.

“Jag bryr mig inte om namnet True, det är Thompson jag inte tål!”skriver ett upprört fan på Khloé Kardashians 62-åriga mamma Kris Jenners Instagram.

Även i Khloé Kardashians kommentarsfält i bilddelningsappen går kommentarerna varma. Där reagerar många istället på det ovanliga förnamnet True.

”Ska du seriöst kalla det stackars barnet True?”, skriver en.

”True??? Hur fan kommer ni Kardashians på dessa babynamn???” kommenterar en annan och refererar till att de senaste Kardashian-barnen fått udda förnamn.

Foto: IBL, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…