Artikeln innehåller reklamlänkar

Här gör Top model-profilen Tyra Banks oväntad comeback

Tyra Banks comeback efter pausen

Supermodellen Tyra Banks gör comeback mer än 20 år efter hennes debut på Sports Illustrated.

Tyra Banks, 45, valde att lämna karriären som supermodell redan vid 32 års ålder. Hon var den första svarta kvinnan som fick pryda tidningen Sports Illustrateds omslag för mer än 20 år sedan, och nu är stjärnan tillbaka och gör comeback som modell på samma tidningsomslag igen.

– Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt att vara 45 år gammal och vara med på omslaget till den här tidningen igen, säger den 45-åriga stjärnan till Sports Illustrated.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter att ha avslutat modellkarriären för 13 år sedan blev Tyra en framgångsrik programledare och producent, både för realityserien America’s next top model och egna pratshowen The Tyra Banks show. Men att hon är glad för att göra comeback som modell råder det ingen tvekan om. När Tyra gästade Good morning America på onsdagen sa hon:

– Jag kände liksom: ”Wow, jag är 45, gumman”.

Tyra Banks har tidigare berättat i tidningen New York Times varför hon valde att lämna modellkarriären så tidigt:

– När jag var 32 år gammal så pensionerade jag mig från branschen. Jag ville inte bli för gammal. Jag gick ut trots att jag hade ett treårskontrakt på bordet. Men jag ville säga hej då till industrin innan den sa hej då till mig. Lämna innan de lämnar dig. Min mamma brukade säga det till mig.

Banx är Tyra Banks nya artistnamn som modell

Tyra Banks väljer nu i sin comeback som modell att kalla sig själv bara för Banx. Detta för att illustrera och markera sin återfödelse som modell.

– Banx är jag, men hon är också alla kvinnor. Banx representerar att återfödsel och att skönhetsbegränsningar bara existerar för att bli krossade, säger Tyra full av självförtroende till Sports Illustrated.

Efter att hon la ut omslagsbilden på sitt Instagram-konto igår har redan hon redan fått runt 1500 gilla-markeringar och en mängd peppande kommentarer.

Även hennes jämnåriga modellkollega Heidi Klum, 45, har varit in och skrivit uppmuntrande. Heidi skriver att hon tycker Tyra är riktigt het och avslutar sedan kommentaren med att säga:

ÄLSKAR dig ALLTID”.

Privat är Tyra sedan ett antal år tillsammans med den norska pojkvännen och fotografen Erik Asla, 55. Med hjälp av en surrogatmamma fick paret i januari 2016 sonen York, 3.

LÄS MERA: Första bilden på Tyra Banks son: ”Ser ut som en modell”

LÄS MERA: Tyra Banks: ”Jag är rädd för Naomi Campbell”

FOTO: Broadimage/REX, Charles Sykes / INVISION / TT

Senaste nytt