TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Första bilden på Tyra Banks son: ”Ser ut som en modell”

20 jun, 2017 
Lina Linnros
Supermodellen Tyra Banks visar för första gången upp en bild på sonen York.
Annons

I september 2015 bröt Tyra Banks, 43, ihop under en tv-intervju då hon berättade om hur jobbigt det var att alla alltid frågade henne om varför hon inte hade barn. Supermodellen hade då gått igenom fler misslyckade IVF-försök:

– Jag är så trött på frågorna på social medier: ”varför har du inte barn?, varför har du inte barn?” Ni vet inte vad jag går igenom. Ni har ingen aning om det, sa Tyra då enligt DailyMail.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I januari 2016 fick supermodellen tillslut sitt första barn med norska pojkvännen Erik Asla, med hjälp av en surrogat. Paret bestämde sig snabbt för att hålla sonen, York, undan rampljuset och har sedan födseln bara delat bilder på honom där man inte kan se ansiktet.

Men den 18:e juni var det farsdag i USA och Tyra kunde inte hålla sig ifrån att äntligen visa upp en bild på sin urgulliga son där hon skrivit en hyllning till pappa Erik, men som om att York säger det:

”Till alla fantastiska pappor där ute som älskar sina barn ovillkorligt som min mammas pappa och min pappa också, GLAD FARSDAG! – York”

På en dag har bilden redan fått över 88 000 gilla markeringar och över 1 380 kommentarer.

”Han ser redan ut som en modell” skriver en följare och en annan ”Vilka vackra ögon” och en annan ”Wow, han är så himla söt!”

Foto: IBL, Instagram

Annons