Efter kärlekskrisen – Ellen och Portia skaffar barn

Stjärnparet Porta de Rossi och Ellen DeGeneres gör allt för att rädda deras 9-åriga äktenskap. Nu har de bestämt sig för att lösningen är att skaffa barn.

Det har länge florerat skilsmässorykten mellan tv-programledaren Ellen DeGeneres, 59, och skådespelerskan Portia de Rossi, 44. Senast i mars i år var det källor som berättade att stjärnparet hade separerat efter att Ellens ex Anne Heche, berättat om att Porta tvingats ge upp sin skådespelarkarriär på grund av Ellen.

– Portia var en av de ledande inom tv-shower och en hyllad skådespelerska, men jag har inte sett att hennes karriär exploderat. Jag vet inte vad som hänt med Portia, jag kan bara föreställa mig för att jag också har varit i en relation med kvinnan hon lever med. Så jag har mina aningar om vad som hänt, men som inte har med Hollywood att göra, sa Heche bland annat i intervjun.

Efter intervjun ska Portia ha känt allt mer att hon tas för givet, och att hon känner sig kontrollerad.

LÄS OCKSÅ: Stjärnparets miljardskilsmässa – Portia har lämnat DeGeneres

Nu verkar de dock ha kommit på en lösning för att rädda äktenskapet – de ska skaffa en bebis.

– För en gångs skull är de synkade gällande att skaffa barn. Den enda haken just nu är att Ellen vill adoptera och Portia vill ha en surrogat, säger en källa till Radar Online.

Tydligen ska de tillslut ha bestämt sig för att försöka både och, alltså både adoptera och köra surrogat samtidigt. Ellen vill gärna ha en pojke och Portia vill gärna ha en flicka och de har redan börjat inreda ett av deras rum i huset i Beverly Hills till ett barnrum.

– De har redan börjat köpa möbler, spjälsäng, leksaker och böcker till bebisen. I rummet har de använt könsneutrala färger, säger källan och fortsätter:

– Ellen och Portia är närmare varandra än någonsin. De är så exalterade inför att få en bebis!

LÄS OCKSÅ: Ellen DeGeneres till sjukhus – efter olycka på fyllan

Foto: IBL

SENASTE NYTT!