TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter gravidlyckan – Khloé Kardashian avslöjar bröllopsplanerna

06 jan, 2018 
AvJohanna Bladh
Som om inte en bulle i ugnen vore nog med nyheter i Khloé Kardashians liv. Nu avslöjar stjärnan att hon och Tristan Thompson även går i giftastankar!
Annons

Strax innan jul bekräftade Khloé Kardashian, 33, det alla redan visste: Hon väntar sitt första barn ihop med basket- spelaren Tristan Thompson, 26!

Några veckor senare gjorde hon sitt första offentliga framträdande sedan avslöjandet när hon stolt visade upp den växande magen i ett tajt fodral i ”The Ellen DeGeneres show”.

– Den första tiden var värst när ingen visste att jag var gravid och jag mådde som sämst. Nu när folk vet om det har jag alla ursäkter. Nu tycker inte folk att jag bara ser tjock ut, säger Khloé i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Realitystjärnan och Tristan har dejtat i ett och ett halvt år, och stjärnan är övertygad om att basketproffset kommer att bli en fantastisk pappa till deras kommande son. Tristan är redan pappa till sonen Prince, 1.

– Han är en fantastisk pappa. Han har mjölkat graviditeten så mycket han kan, han har till och med fått sympaticravings, säger stjärnan, men tillägger:

– Han har framförallt fått cravings för jamaicansk mat, men det är nog bara en ursäkt.

Annons

 Men att bli föräldrar är inte det enda stora på gång i stjärnornas liv. Khloé avslöjade också att hon och Tristan har pratat om att gifta sig inom en snart framtid!

– Jag hoppas det. Men det är inget vi kommer att skynda fram. Som ni alla vet så har jag skyndat fram tidigare, säger Khloé, och syftar på blixtäktenskapet med forna basketspelaren Lamar Odom, som Khloé gifte sig med efter bara en månads dejtande.

– Just nu är jag väldigt lycklig och nöjd med hur livet ser ut. Men vi har definitivt pratat om det, säger hon.

Annons