LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter anklagelserna – Kim Cattrall till attack mot Sarah Jessica Parker

04 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Under förra veckan fick besvikna fans beskedet att det inte blir någon tredje Sex and the city-film. Och Kim Catrall målades upp som syndabock då hon enligt uppgifter till sajten Radar Online skulle ha ställt för höga krav på produktionen. Men nu slår hon tillbaka – och skickar en passning till kollegan Sarah Jessica Parker.
Annons

Under förra veckan stod det klart att det inte blir någon tredje Sex and the city-film. Och inte långt efter att det tråkiga beskedet nått omvärlden, började det spekuleras i vad som kunde vara anledningen till de avbrutna inspelningarna. Enligt uppgifter till sajten Radar Online skulle det hela handla om att Kim Cattrall, 61, som spelar karaktären Samantha i serien och filmerna, ställt för höga krav på produktionen.

– Hon hade mage att säga till Warner Bros att de var tvungna att göra fler filmer med henne om hon skulle va med. Skrattretande, vem tror hon att hon är – George Clooney?, sa en källa då.

Och det var inte bara fansen som tog beskedet hårt. Sarah Jessica Parker, 52, kanske mer känd som Carrie Bradshaw, uttryckte sina känslor så här:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är besviken. Vi hade ett sånt fint, roligt, hjärtskärande men också lyckligt, och väldigt relaterat manus och berättelse. Det är inte bara en besvikelse att vi inte fick berätta den eller uppleva den, utan mer för att publiken verkligen har längtat efter en till film.

Men nu slår Kim Cattrall tillbaka mot anklagelserna om att hon skulle vara anledningen till att filmen inte blir av.

–  Jag bad aldrig om några pengar. Jag bad aldrig om några projekt. Att framstå som någon slags diva är rent löjligt, sa Cattrall i Piers Morgans talkshow “Life stories”.

Och att utläsa av intervjun, går också att Kim Cattrall och Sarah Jessica Parkers vänskapsrelation inte direkt speglar Samanthas och Carries.

–  Jag känner mig inte som ett offer. Det känns som om jag slutade som vinnare. Det här har gett mig en fantastisk plattform. Men Sarah Jessica kunde ha varit snällare. Jag vet inte vad hennes problem är. Det har jag aldrig gjort. Hon står inte nära någon av sina gamla seriekamrater, säger Kim Cattrall som fortsätter med att skicka en passning till SJP och resterande kollegor:

– Det är en annan grej som gör mig mycket besviken. Ingen lyfter någonsin luren och försöker kontakta en eller fråga hur man mår. Det hade varit det rätta sättet att handskas med det här. Det känns som en giftig relation.

Foto: IBL

Annons