Avslöjandet: därför blir det ingen ny SATC-film

Det har länge ryktats om att det ska komma ännu en SATC-film. Inspelningarna var redan igång, men nu blir det ingenting. Anledningen? Orealistiska krav från en viss person.

Förlåt alla ”Sex and the City”-fans. Håll för öronen om ni inte vill höra – kom ihåg att vi varnade er. Sarah Jessica Parker, 52, kanske mer känd som Carrie Bradshaw för många, avslöjade nyligen att det inte kommer att bli en tredje film.

Det har ryktats om en uppföljare ett tag nu, eller ja, nästan sedan ”Sex and the City 2” kom ut. Och tanken var att det skulle bli ännu en rulle där vi skulle få följa Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte igen, inspelningarna var redan igång. Men så blir det inte nu.

– Det är över, vi kommer inte att göra den, säger Sarah Jessica Parker, och fortsätter:

Carrie och Samantha som vi är vana att se dem tillsammans. Privat har de en helt annan relation..

Skådisarna i Sex and the City.

Scen ur Sex and the City – the movie, Charlotte.

Scen ur Sex and the City – the movie. Carrie och Charlotte.

Scen ur Sex and the City – the movie. Carrie och Mr Big.

– Jag är besviken. Vi hade ett sånt fint, roligt, hjärtskärande men också lyckligt, och väldigt relaterat manus och berättelse. Det är inte bara en besvikelse att vi inte fick berätta den eller uppleva den, utan mer för att publiken verkligen har längtat efter en till film.

Vad som orsakat att filmen inte blir av, eller snarare vem, påstås vara Kim Cattrall, 61, som spelar Samantha. Hon ska ha ställt orealistiska krav på produktionen, och krävt att Warner Bros ska hjälpa henne att producera andra filmer och projekt som hon vill göra. Men de sa bestämt nej – och då sa Kim bestämt nej till att medverka i ”Sex and the City”-filmen.

– Hon hade mage att säga till Warner Bros att de var tvungna att göra fler filmer med henne om hon skulle va med. Skrattretande, vem tror hon att hon är – George Clooney?, säger en källa till sajten Radar Online.

LÄS OCKSÅ: Sarah Jessica Parkers hint: ”SATC kommer tillbaka”

LÄS OCKSÅ: SATC-fan hyllar Carrie Bradshaw – och det är alldeles fantastiskt

Foto: IBL

SENASTE NYTT!