Idol 2023 marknadsföring banner

Sarah Jessica Parkers hint: ”SATC kommer tillbaka"

11 okt, 2016 
https://image.hant.se/FullSizeReghjknder-122x150.jpeg.jpg?imageId=4948280&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Linnéa Geijer
Sagan är inte över! Nu kan "Sex and the City" få en fortsättning!
Annons

Glada nyheter för alla oss ”Sex and the City”– fans, Sarah Jessica Parker, 51, antyder nu att den omåttligt populära TV- serien ännu inte har nått sitt slut!

– Jag tror inte att någon av oss har sagt nej till en fortsättning. Möjligheten finns alltid där, definitivt, berättar hon i Harpers Bazar.

Inte heller Willie Garson, 52, som spelade Carries vän Stanford, tror att sagan är över. För Digital Spy berättar han att om det blir fråga om en fortsättning lär huvudrollsinnehavarna Sarah, Kim Cattrall, 60, Kristin Davis, 51, och Cynthia Nixon, 51 alla ställa upp, och detsamma gäller regissören Michael Patrick King, 62.

Hela “Sex and the city” gänget.

– Jag tror inte att någon av oss skulle säga “Absolut inte, jag vill lämna den delen av mitt liv bakom mig”. Men jag vet inte om eller när det skulle ske.

Annons

Han tillägger att det redan finns tankar kring handlingen för en framtida film eller serie.

– Jag vet att Sarah och Michael hade en idé för en story, men jag vet inte om det kommer bli något av det.

Den omåttligt populära TV- serien sändes i sex säsonger mellan 1998 och 2004 och har följts av två succéfilmer 2008 och 2010. Dessutom sändes spinoffserien “The Carrie Diaries” i två säsonger med start 2013. Trots att det har gått 18 år sedan första avsnittet sändes kan publiken bara inte få nog av Sex and the City, och Willie är inte förvånad.

– Även om tittarna inte inser det så handlar serien om bandet mellan människor, och om kärlek. Folk fokuserar på skämten och de fina kläderna. men vad serien egentligen handlar om är mänsklig kontakt. Alla kan relatera och tänka “Jag känner någon som är så”, eller “Det där representerar mig”. Serien är universell, vare sig man är ung eller gammal, kvinna eller man.

Annons

Fortsättning följer… hoppas vi!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons