LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Aniston i storbråk med bästa vännen: "Hon flippade ur"

30 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Den är inte lätt att vara privat om man heter Jennifer Aniston. Nu har uppgifter om hennes och Justin Theroux äktenskap läckt ut och stjärnan är rasande. Dessutom är det bästa vännen Chelsea Handler som ska vara skyldig till den läckta informationen, vilket har lett till ett stort bråk mellan vännerna.
Annons

De tidigare bästa vännerna Jennifer Aniston, 48, och Chelsea Handler, 42, är numera bittra fiender. Enligt radaronline.com ska fejden bero på att uppgifter om Jennifer Anistons och maken Justin Theroux, 45, äktenskap läckt ut, vilket den före detta vännen anklagas för att vara skyldig till.

– Jennifer fick reda på att Chelsea spred hemligheter om hennes äktenskap, och att hon pratade bakom hennes rygg, ska en källa som står nära Chelsea, ha sagt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En annan källa menar att deras gemensamma vänner är i chock.

– Alla är överraskade av det här eftersom de var så pass nära vänner, men Jen visste att det måste ha varit någon som stod henne nära som spred det här – och fick reda på att det var Chelsea!

Enligt källan som är medveten om att de flesta ser Jennifer som en lugn och snäll person, men ibland kan hon bli riktigt arg, vilket var precis vad som hände den här gången.

– Hon flippade ur när hon fick reda på det! säger källan till radaronline.com.

Efter fejden ska Jennifer även ha blandat in sin publicist Stephen Huvane och fått honom att säga upp kontakten med Chelsea Handler.

Foto: IBL

Annons