LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ed Sheerans familjebesked: "Jag är massivt redo"

19 jan, 2017 
Malin Ljung
Ed Sheeran bryter tystnaden om sitt kärleksliv. Han berättar hur han testade flickvännen Cherry på första dejten – och att han vill bli pappa.
Annons

Artisten Ed Sheeran, 25, har på förhand fullt upp under 2017 då han släpper sitt tredje studioalbum.

Men han tycker uppenbarligen att turné och promotion inte är nog – han vill nämligen bilda familj med flickvännen Cherry Seaborn, 24.

– Jag är massivt redo! Jag har velat ha barn sen ett år tillbaka. Små knubbiga, feta barn som går runt i turnébussen, säger han i en intervju med Apple Music’s Beats 1.

Under 2016 drog sig Ed Sheeran undan från rampljuset och satsade istället sin tid på att resa tillsammans med kärleken Cherry. Nu är de tillbaka i vardagen i London och manövrerar distansförhållande. Men Ed är säker på sina känslor.

– Jag har aldrig varit lyckligare, aldrig varit mer bekväm, säger han till Apple Music’s Beats 1.

– Det känns som att alla pusselbitar faller på plats och de har gjort det för att jag låtit det ta tid.

Annons

Ed förklarar det med att det är första gången han haft tid att bli kär – utan att samtidigt vara på turné och tvingats ha tankarna på annat håll.

Ed Sheeran leaves the afterparty for his new movie with his girlfriend Cherry Seaborn in London Pictured: Ed Sheeran,Cherry Seaborn Ref: SPL1157965 221015 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Ed Sheeran föll handlöst för coola Cherry för 1,5 år sedan.

För att veta att Cherry var den rätta för honom testade han henne i början av relationen. När de gick på en fest tillsammans för första gången lämnade han henne helt sonika ensam i fem timmar.

– När jag hittade henne igen så dansade hon runt med några andra och frågade ingenting om vad jag gjort, hon bara “jag har kul!”. Hon är underbar, men det kanske var elakt att lämna henne?, skrattar Ed.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons