LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ed Sheeran köpte nytt hem till föräldrarna

02 jan, 2016 
Johnny Axelsson
Att vara singel betyder inte att man har drömmar om att en dag bli pappa. Ed Sheeran har gått så långt att han redan köpt en bostad till sina föräldrar i närheten av hans hem så de kan vara barnvakt i framtiden.
Annons

I mars bekräftade artisten Ed Sheeran, 24, att förhållandet med Athina Andrelos, 24, var över. Han skrev till och med låten Thinking out loud inspirerad av henne och uppbrottet.

– Jag har varit i ett förhållande men är inte det längre, sa Ed i en intervju med Kiis 1065.

Svaret på följdfrågan om han nu var singel blev ett kort “ja”.

Ed bekräftar att han är singel igen. Foto: Athina Andrelos / Instagram
Ed bekräftar att han är singel igen. Foto: Athina Andrelos / Instagram

Det stoppar dock inte sångaren från att fundera över ett framtida liv som pappa. För att när den dagen kommer ha nära till barnvakter har han köpt en våning till mamma Imogen och pappa John för nära tio miljoner kronor.

Bostaden ligger praktiskt nog nära Eds egen 114 miljonersvilla i Suffolk norr om London.

– Jag köpte lägenheten och en bil till dem. Den dagen jag har barn och tycker att de blir lite jobbiga så har jag mina föräldrar i närheten, säger han skämtsamt till The Sun.

Redan som 11-åring började Ed spela gitarr och skriva låtar. I november 2014 besökte Ed Sverige och spelade då för ett utsålt Globen i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons