LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ed Sheeran hemligt förlovad – så reagerar fansen

22 jan, 2018 
Ed Sheeran har friat till flickävnnen Cherry Seaborn – och hon sa ja!
Annons

Romantikern Ed Sheeran, 26, har friat till flickvännen Cherry Seaborn, 25 – och hon sa ja. Men hemlighetsfull som han är väntade han i veckor innan han berättade för omvärlden att han och kärleken bytt ringar.

”Jag skaffade mig en fästmö precis innan nyårsafton. Vi är väldigt kära och våra katter är jätteglada de också, skriver han på Instagram samtidigt som han för första gången berättar hon den glada nyheten”, avslöjar han på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kanske är vi nu mest nyfikna på hur frieriet såg ut – vi menar, om det är något som Ed kan så är det väl kärlek? Bland kommentarerna till kärleksavslöjandet är fansen nyfikna, men framför allt glada för deras skull.

”Det gör ju ont i mig som är en riktigt fangirl, men om du är lycklig med henne så är jag också lycklig! Grattis till er!”, skriver en.

”Grattis Ed och Cherry!! Så fantastiskt att gifta sig med sin ungdomskärlek. Som man säger, om något kommer tillbaka till en så är det menat att vara”, skriver en annan.

”Wow!!! Snälla kan du inte sjunga ”Perfect” på ert bröllop?”, skriver ännu en.

Ed och Cherry träffades när de gick i skolan tillsammans för många många år sedan. Men det var inte förrän 2015 som de började dejta på riktigt, och nog skrev han kärlekshittar innan han träffade henne, men det här är första gången han anser sig vara kär på riktigt.

Foto: IBL

Annons