LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter våldsamma olyckan – nu tvingas Ed Sheeran ställa in

18 okt, 2017 
AvHanna Svärd
I måndags chockades fansen när nyheten om att artisten Ed Sheeran blivit påkörd, nådde media. Stjärnan klarade sig undan med lindriga skador, men tvingas nu ändå ställa in delar av turnén.
Annons

I måndags blev världsstjärnan Ed Sheeran, 26, påkörd av en bil under en cykeltur i London. Efter att han postat en bild på sig själv med synliga skador, var medierna snabba med att snappa upp den dramatiska nyheten om att artisten blivit påkörd. I bilden ser man att Sheerans högra arm är gipsad, medan den vänstra hänger i en mitella.

“Jag väntar just nu på en läkarens råd, vilket kan komma att påverka mina kommande shower”, skrev han intill bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ed Sheerans turné var planerad att dra igång i helgen, där första destination är Asien. Men nu tvingas världsartisten dessvärre ställa in. Det var under tisdagen som fansen möttes av det tråkiga beskedet de redan befarat. På sitt Instagram-konto uppdaterade han sina följare om hur det ligger till under den närmsta tiden:

“Tyvärr betyder det här att mina kommande spelningar inte kommer kunna gå som planerat”, skriver han.

De städer som berörs är bland annat Tokyo och Hong Kong, och Ed Sheeran är försiktig med att uttala sig om hur det blir med kommande konserter efter turnéinledningen i Asien.

“Jag väntar och ser hur läkningsprocessen går innan vi kan ta några beslut om kommande shower”, fortsätter Sheeran i inlägget.

Men trots att stjärnan är uppenbart besviken över att behöva ställa in de första konserterna av turnén, gör han det ändå med humorn i behåll.

“PS – Det är inte Ed som skriver det här eftersom han har båda armarna gipsade/i bandage”, skriver personen som får agera Ed Sheerans högra hand.

Foto: Instagram, IBL

Annons