dr phil mcgraw

Dr Phil lägger ner efter 25 år – avslutar karriären i tv-rutan

Dr Phil

Efter 25 år avslutar Dr Phil sin karriär.
Efter hela 21 säsonger i tv-rutan lägger han nu ner.
– Jag har välsignats med över 25 underbara år inom tv, säger Phil McGraw.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rejhan om följarnas respons på Melodifestivalen 2023: ”Förvånade”
0:34

Efter reklamen: Rejhan om följarnas respons på Melodifestivalen 2023: ”Förvånade”

(0:34)

Slå på ljud

Långköraren Dr Phil läggs nu ner. Efter 25 år och 21 säsonger väljer tv-psykologen att tacka för sig.

– Jag har varit välsignad med över 25 år i tv. Det har varit ett fantastiskt kapitel i mitt liv och karriär, men nu behöver jag bege mig vidare, säger Phil McGraw, i ett uttalande till People.

2018 skrev han på ett femårsavtal med CBS – kontraktet går ut 2023 och då slutar programmet att spelas in, skriver Aftonbladet.

Phil McGraw: ”Den här showen har vi hjälpt tusentals gäster”

I ett uttalande berättar Phil själv att programmet hjälpt såväl gästerna som tittare. Showen som ses över hela världen beskriver han som ett ”otroligt kapitel i hans liv”.

– Jag har välsignats med över 25 underbara år inom tv. Med den här showen har vi hjälpt tusentals gäster och miljontals tittare genom allt från missbruk och äktenskap till psykiskt välbefinnande och barnuppfostran. Det här har varit ett otroligt kapitel i mitt liv och karriär, men nu när jag går vidare från dagtids-tv finns det så mycket mer jag vill göra, säger han i ett uttalande som citeras av bland annat The Hollywood Reporter.

Nu är Dr Phil ett avslutat kapitel och den omtalade showen kommer att lägga ner i vår.

Dr. Phil McGraw

Dr. Phil McGraw

FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Skandalerna kring Dr Phil – anklagats för övergrepp

Även om Phil McGraw varit en mycket omtyckt tv-personlighet så har den kända tv-terapeuten skakats av olika avslöjanden och skandaler, detta trots hans succéimperium.

Bland andra har hans före detta patienter riktat skarp kritik mot tv-psykologen. Han har exempelvis anklagats för sexuella övergrepp av patienten Sara Jane Morrison.

– Han förde sin hand upp och ner på insidan av mitt lår, hela vägen upp till trosorna. Han placerade handen mellan mina ben, tog innanför min blus och rörde mina bröst, har hon berättat.

År 2009 stämde den före detta patienten Shirley Dieu Dr Phil. Hon anklagade honom för att ha tagit henne på brösten och ha hållit henne instängd på ett kontor.

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN