TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Dr Phils frus utseendeförvanling – chockbilderna visar

30 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Robin McGraw & Dr Phil
För flera år sedan gjorde Dr Phils fru Robin McGraw ett skönhetsingrepp som inte många vet om.
I podcasten I've Got a Secret! berättar hon nu om det ovanliga ingreppet.
– Jag är så glad, säger hon.
Annons
Dr Phils lyxhus till salu – udda detaljen får tittare att reageraBrand logo
Dr Phils lyxhus till salu – udda detaljen får tittare att reagera

Psykologen och tv-profilen Phil McGraw blev känd som Dr Phil världen över efter att ha setts en hel del hos Oprah Winfrey. Men det dröjde inte länge innan även han fick sitt alldeles egna tv-program. I programmet Dr Phil får man följa när psykologen hjälper gäster och familjer med problem som relationer, alkohol och ångest - och publiken älskar det.

Genom åren har tv-profilen tjänat miljarder kronor på sitt tv-program och har dessutom släppt en hel del böcker som även de gjort succé. Men Phil är inte den enda i familjen McGraw som kan kalla sig författare. Även hustrun Robin McGraw har släppt en och annan bok.

Dr Phils äktenskap med Robin McGraw

Phil och Robin har varit gifta i hela 45 år och än idag verkar kärleken spraka. Det är ofta som makarna öppet visar sin kärlek på både sociala medier och tv, och i en intervju med People har Robin tidigare sagt att de är precis lika lyckliga idag som de var förut.

Annons

– Han är så romantisk. När vi gick i skolan hade vi bara en liten lägenhet och vi var lika lyckliga då som vi är nu, sa hon då.

Hon har även berättat att det var kärlek vid första ögonkastet och att hon direkt visste att han var den rätta.

Robin brukar sitta i publiken under varje avsnitt av succéprogrammet Dr Phil, och i slutet kan man se de lämna studion hand i hand.

Robin McGraw erkänner det ovanliga ingreppet

Många gånger har Robin fått frågor om hon någon gång har lagt sig under kniven, men inte förrän nu väljer Robin att berätta öppet om ett ingrepp hon faktiskt har gjort.

Det är i podcasten I've Got a Secret! With Robin Mcgraw som hon erkänner att hon har gjort ett minst sagt oväntat ingrepp. För några år sedan valde stjärnförfattaren nämligen att göra en ögonbryns-transplantation - något som hon berättar gjorde väldigt stor skillnad för henne.

I podcasten säger hon att hon det ändrade hela hennes look, och att hon äntligen slipper göra diverse saker för att dölja sina ögonbryn som hon tidigare haft så svårt för.

– Jag hatade mina ögonbryn så mycket att jag hade lugg bara för att täcka dem. Men tack vare det här har jag nu kunnat låta mitt hår växa ut igen och jag är så glad, säger hon.

Här är bilder från före och efter:

Annons