Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Domaren ger Brad Pitt rätt att träffa alla sina barn – men inte Maddox, 16

15 jun, 2018 
Malin Ljung
Brad Pitt har fått rätten att träffa alla sina barn – förutom 16-årige Maddox.
Annons

Turerna efter Angelina Jolie och Brad Pitts skilsmässa för 1,5 år sedan har varit många. Framför allt har den bittra separationen dominerats av den stora vårdnadstvisten Hollyoodstjärnorna hamnat i om sina sex gemensamma barn.

Angelina har krävt att få hela vårdnaden om barnen, och sedan skilsmässan blev ett faktum har ungarna bott med henne.

Brad har dock inte gett upp, utan har fortsatt kriga för sin rätt att få träffa och bo tillsammans med Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Vivienne och Knox, 9.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I veckan beslutade en domare att han ska få träffa barnen under sommaren. De kommer då att befinna sig i London med Angelina Jolie när hon spelar in nya filmen Maleficent 2, men enligt domarens beslut ska de då spendera tid med Brad Pitt.

I dokumenten ska det också framgå att Jolie riskerar att förlora vårdnaden om hon hindrar barnen från att ha en normal och fungerade relation med sin pappa, detta enligt People.

Annons

Den enda som inte ingår i beslutet är dock 16-årige Maddox. Enligt rätten är Maddox så pass gammal att han själv kan besluta om han vill träffa sin pappa eller ej.

En vän nära Brad Pitt säger att skådespelaren mår toppen efter beskedet om att han ska återförenas med barnen.

– Han mår bra och har fått sin livsgnista tillbaka, säger källan till People.

Brad Pitt och Angelina Jolies skilsmässa blev ett faktum efter att familjen haft en turbulent flygresa tillsammans. Brad Pitt ska ha hamnar i ett verbalt bråk med just Maddox och det ska ha varit pricken över i:et för Jolie som begärde skilsmässan. Paret hade då varit gifta i två år.

FOTO: Ibl

Annons