Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Detaljen i första bilden på True och Chicago förbryllar: ”Något är verkligen fel”

28 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Första bilden på True och Chicago
Kim Kardashian har lagt ut en bild på henne, Khloé Kardashian och döttrarna Chicago och True. Fansen la snabbt märke till något annorlunda i bilden.
Annons

Khloé Kardashian, 34, blev i april mamma till en liten dotter som har fått namnet True. Men under Trues ankomst till världen var allt inte bara lyckligt. Hon anlände till familjen Kardashian i en turbulent tid. Bara dagar innan förlossningen fick Khloé Kardashian – och hela världen – veta att bebisens pappa Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé vid flera tillfällen.

Storasyster Kim Kardashian, 37, slöt genast upp vid sin systers sida. Tillsammans med systern Kourtney Kardashian, 39, och mamma Kris Jenner, 62, stöttade Kim Khloé under förlossningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kim Kardashian fick även hon tillökning nyligen. Hennes och maken Kanye Wests tredje barn Chicago föddes i januari tidigare i år. I samband med Khloé Kardashians födelsedag har Kim nu lagt upp den första bilden på kusinerna tillsammans på Instagram. På bilden sitter Kim och Khloé bredvid varandra i en soffa och Khloé håller både True och Chicaco i famnen.

Annons

Grattis på födelsedagen till en av mina favoritsjälar på den här planeten! I år har du visat styrka som ingen annan. Jag beundrar dig för att du alltid följer ditt hjärta. Jag älskar att se dig som mamma och jag längtar till åren som kommer. Låt oss fira idag. Jag älskar dig till oändligheten!”, skriver Kim Kardashian till bilden.

Kim Kardashians 113 miljoner följare tycker att bilden är underbar och många är glada över att Khloé Kardashian ser ut att må bra, trots situationen med Tristan Thompson.

Bebisarna är så söta och du förtjänar det bästa och jag är så glad att du är så lycklig som du är”, skriver en följare.

Fint att se att familjen håller ihop, oavsett vad, trots olikheter, reder ut saker och accepterar varandras fel och tillåter dig att inte vara långsint utan skapar en kärleksfull miljö”, skriver en annan.

Vissa följare tycker att True och Chicago är slående lika.

True och Chicago ser ut som tvillingar”, tycker en följare.

Men flera följare har också lagt märke till att Khloé Kardashian ser lite annorlunda ut. Många menar att hon är snudd på oigenkännlig.

Det ser inte ut som Khloé!!” utropar en person.

Khloé ser ut som hon gjorde innan hon fixade sitt ansikte”, skriver en annan.

Något är verkligen fel med den här bilden, Khloé är det du?”, skriver ännu en.

Se bilden här:

Annons