Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Mammalivet knäcker Khloé Kardashian: "Bara sekunder från kollaps"

27 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Mammalivet tar kål på Khloé Kardashian som nu sägs vara sekunder från kollaps.
Trots att hon har råd med avlastning vill Khloé Kardashian leva mammalivet fullt ut med allt vad det innebär med sömnlösa nätter och så vidare. Nu uppges stjärnan vara på gränsen till en kollaps!
Annons

I april kom nyheten om att 33-åriga Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson, 27, varit otrogen. Bara dagar senare födde Familjen Kardashian-stjärnan parets första gemensamma barn, dottern True.

Sedan dess har livet inte varit enkelt för den nyblivna mamman. Stressen över Tristans otrohet kombinerat med stressen av att vara nybliven mamma tar kål på realitystjärnan. Dessutom vill hon sköta allting med True själv, och vägrar anställa ett gäng nannies, som storasystern Kim Kardashian, 37, gjort, vilket Hänt rapporterat om förut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt sajten Radar Online är stjärnan “bara sekunder från kollaps”.

– Khloé har problem med att få True att komma ner i varv inför natten, säger en källa nära stjärnan.

True är en riktig nattsuddare och vill inte alls sova när mamma Khloé vill.

– Hon har berättat för några av hennes närmsta vänner att hon är glad om hon får två timmars sömn per natt, och det syns. Inget smink i världen kan gömma hennes svullna ögon, stackaren… fortsätter uppgiftslämnaren, men säger att även pappa Tristan Thompson fått sin beskärda del av sömnlöshet. Tristan, som är professionell basketspelare i Cleveland Cavaliers, har haft det kämpigt på basketplanen.

– För att vara krass har Tristan haft dåligt humör och påsar under ögonen hela säsongen, så han klarar det inte så bra heller.

Tror nog att alla föräldrar kan relatera till känslan…

FOTO: IBL, Stella

Annons