Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Detaljen i bilden avslöjar Kim Kardashians miss: ”Konstigt”

02 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Kim Kardashians Photoshopmiss
Realityprofilen Kim Kardashian lyckas inte alltid med retuscheringen av sina bilder. Nu avslöjas två av hennes värsta Photoshop-missar genom tiderna.
Annons

Kim Kardashian, 38, är en av världens mest kända kvinnor och blir dagligen fotograferad av paparazzis och fans. Kim delar också ofta med sig av selfies på sin Instagram där hon har 133 miljoner följare.

Kim diagnostiserades 2011 med hudsjukdomen psoriasis i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Sedan dess har hon pratat öppet om det. Kim har provat ljusbehandling och undvikit vissa sorters mat för att hålla sjukdomen i styr, men tydligen så behöver Kim någon starkare form av behandling.

I slutet av 2017 berättade Kim att hennes sjukdom hade blivit bättre än någonsin. Dock så vände det ett år senare och Kim Kardashian twittrade då:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har aldrig sett det så här förut och jag kan inte täcka över det som det är nu. Det har tagit över min kropp. Har någon provat en medicin för psoriasis och vilken fungerar bäst? Behöver hjälp så fort som möjligt!!!”, skrev hon på Twitter vid tillfället.

Annons

Kim Kardashians omtalade bilder

Tidigare i år la Kim upp en oretuscherad och ofiltrerad bild på sig själv för att visa hur hennes ansikte såg ut med psoriasis. Men det är inte ofta som realityprofilen lägger upp sådana bilder. Ibland kan man se att hennes bilder har redigerats. Norska Se & Hör avslöjade nyligen två av Kim Kardashians värsta Photoshop-missar på Instagram.

– Jag vill tro att Kim har försökt att retuschera midjan lite mindre men bilen i bakgrunden fick ta stryk och blev även den smalare. Jag måste nog säga att det här är den bilden genom tiderna som har retuscherats sämst, säger reportern på Se & Hör och fortsätter sedan:

– Om man tittar på bakgrunden i bilden och på dörren så ser man att dörren och väggen sitter lite konstigt ihop. Det är uppenbart att hon har retuscherat bilden för mycket.

FOTO: TT

Annons