Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter familjedramat – Kim Kardashians drastiska förvandling

25 feb, 2019 
Kim Kardashian hår
Vi är vana vid att se Kim Kardashian med mörka ögonbryn och svart, långt svall. Men för sina följare på Snapchat visar realityprofilen nu upp en helt ny look.
Annons

Det har stormat en hel del kring familjen Kardashian de senaste veckorna. Detta efter att det avslöjades att Khloé Kardashians, 34, tidigare pojkvän Tristan Thompson, 27, varit otrogen mot henne med lillasyster Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21.

Tristan och Khloé fick dottern True Thompson för tio månader sedan. Paret har tidigare härdat ut en otrohetsskandal med Tristan Thompson i huvudrollen – men den här gången verkar det som att realityprofilen har fått nog.

Händelsen har skakat om familjen rejält. Förra veckan bestämde sig Khloés storasyster Kim Kardashian, 38, för att avfölja både Jordyn och Tristan på sociala medier. Strax därefter gick hon ut på Twitter och försvarade Khloé efter att hennes fans ifrågasatt varför hon valde att gå utanför dörren så snart efter skandalen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ska hon förlora ännu mer än hon redan gjort? En ensamstående mamma måste jobba. Det här var ett uppdrag hon tackat ja till i förväg och det ska du veta, hon sitter inte och väntar på att någon ska betala hennes räkningar för henne och hennes dotter. Aldrig!”

Kim Kardashians dramatiska hårförvandling

Nu skrivs det ännu en gång om Kim Kardashian i medierna. Men den här gången handlar det inte om ett infekterat bråk – utan istället om hennes yttre.

Vi är vana vid att se Kardashian-systrarna i mörkt, långt svall. Kim har stundtals varit blond, men har ständigt återgått till den karaktäristiska svarta frisyren. Nu verkar det dock som att realityprofilen har gått helt utanför sin bekvämlighetszon då hon har färgat håret rött.

Kanske är det just otrohetsdramat som fått Kim insnöad på den ilskna, röda tonen. Hon har ännu inte lagt ut bilder på sin nya look i sociala medier – men vi gissar att fansen kommer att ha åsikter om förändringen.

Tycker du att Kim passar som rödhårig? Klicka vidare i bildspelet nedan:

FOTO: John Nacion/TT, Snapchat

Annons