Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian ryter ifrån efter Tristans otrohetsskandal

23 feb, 2019 
AvLotta Gray
Kim och Khloé Kardashian
Kim Kardashian ryter ifrån rejält för att försvara sin syster Khloé Kardashian efter otrohetsskandalen.
Annons

Det råder stor dramatik i Kardashian-familjen efter att Tristan Thompson, 28, varit otrogen mot Khloé Kardashian, 34, med Khloés syster Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods. Den av syskonen som tagit mest avstånd från Tristan och Jordyn är Kim Kardashian, 38.

Kim har avföljt dem båda på sociala medier och tar det hela nu ett steg längre på Twitter. Där har en person skrivit att det är väldigt märkligt att Khloé ses på ett event bara dagar efter att hon blivit bedragen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Om någon bedrar dig offentligt, skulle ni gå ut redan nästa dag då?”, skriver personen.

Och Kim Kardashian är snabb på att försvara sin syster.

Ska hon förlora ännu mer än hon redan gjort? En ensamstående mamma måste jobba. Det här var ett uppdrag hon tackat ja till i förväg och det ska du veta, hon sitter inte och väntar på att någon ska betala hennes räkningar för henne och hennes dotter. Aldrig!”

Annons

Khloé och Tristans dramatiska förhållande

Det var nyligen som uppgifter om att Khloé och Tristan gått skilda vägar började cirkulera i medierna. En källa med insyn i familjen Kardashian berättade tidigare i år för Radar Online att förhållandet var över.

– De är klara med varandra, för gott, sa källan vid tillfället och fortsatte:

– Khloé började se vad alla andra sett i månader; Att han inte förtjänar henne.

Bara dagar innan förlossningen hade Tristans svek kommit upp till ytan och trots att hans otrohet flera gånger fångats på bild lade Khloé locket på. Hon valde att förlåta honom men det ryktas om att otroheten med Jordyn ska ha varit droppen och att det var hon som lämnade honom.

Fortsättning lär följa i härvan som har engagerat en hel värld.

Kim Kardashian twwt angående sin systers otrohet

FOTO: DARIO ALEQUIN/TT, Twitter

Annons