LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Det här gör Bobby Brown idag – åtta år efter Whitney Houstons död

20 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Bobby Brown & Whitney Houston
Whitney Houston och Bobby Brown var gifta i 15 år och hade ett förhållande kantat av bråk och missbruk.
Det här gör Bobby Brown idag.
Annons
Nya uppgifter om Naya Riveras dödBrand logo
Nya uppgifter om Naya Riveras död

Whitney Houston är en av världens största stjärnor genom tiderna och har under sina år som aktiv levererat stora hits som I wanna dance with somebody och How will I know. Hon var bara 14 år när hon blev uppmärksammad för sin änglalika röst, och än idag är det ingen artist som vågar mäta sig med henne. Men trots att Whitneys liv till en början såg ut som en solskenshistoria fick det plötsligt ett tragiskt slut.

Den 11 februari 2012 hittades sångerskan nämligen död i ett badkar på ett hotell i Beverly Hills – bara 48 år gammal. Dödsorsaken slogs senare fast till drunkning, orsakat av ett hjärtfel efter många år som drogmissbrukare. I blodet hittade man också spår av ångestdämpande, marijuana och allergitabletter.

Dödsfallet påverkade många, och tiden efter var det en hel världen som sörjde hennes bortgång.

Whitney Houstons destruktiva relation med Bobby Brown

Något annat Whitney var känd för var hennes relation med tidigare maken Bobby Brown. De träffades några år innan hon gick bort och många har kritiserat honom för att ha bidragit till hennes destruktiva livsstil.

När Whitney och Bobby blev ett par började de nämligen att de festade vilt ihop, och sångarens rykte som den duktiga flickan försvann snabbt. Hon missade intervjuer, repetitioner och fotograferingar, och dök hon upp överhuvudtaget var hon tydligt påverkad av olika substanser. 2004 åtalade Whitney även sin make för misshandel, då hon sa att han hade slagit henne så att hennes läpp sprack.

Annons

Tillsammans fick de även dottern Bobbi Kristina Houston Brown, som tragiskt nog gick bort år 2015 efter att även hon utvecklat drogmissbruk.

Det gör Bobby Brown idag

Idag lever Bobby tillsammans med sin nya fru Alicia Etheredge som han förlovade sig med år 2010. Två år senare gifte de sig efter Bobbys spelning på Hawaii, och han har i tidigare intervjuer sagt att Alicia var den som gjorde att han fick sin livslust tillbaka efter separationen från Whitney. Utöver det har han även intresserat sig en hel del för matlagning, och har bland annat börjat sälja sina egna matvaror. Men Bobbys liv har inte bara varit glatt sedan skilsmässan från I will always love you-sångaren.

I slutet av förra året gick nämligen Bobby son Bobby Brown Junior bort. Han hade hittats död i sitt hem i Los Angeles och blev bara 28 år gammal.

Annons