TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Eminems okända döttrar – därför har han hållit dem hemliga

25 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Eminems hemliga döttrar – okända barnen utanför rampljuset
Marshall ”Eminem” Mathers dotter Hailie Jade Scott Mathers är en stor profil på Instagram, något som uppmärksammats tidigare.
Men Eminem har faktiskt ytterligare två barn.
– Hon är praktiskt taget min, säger rapparen om en av sina adopterade döttrar.
Annons
Radioprofilens 3-åriga dotter avstängd från förskolan – efter orden i direktsändningenBrand logo
Radioprofilens 3-åriga dotter avstängd från förskolan – efter orden i direktsändningen

Rapparen Marshall ”Eminem” Mathers, 46, fick dottern Hailie Jade Scott Mathers tillsammans med exfrun Kimberly Anne Scott, 44, 1995. Idag är Hailie 23 år och börjar skapa en egen karriär. Hon har redan hunnit bli en stor profil på Instagram med 1,7 miljoner följare.

Redan när Hailie var ett år rappade pappa Eminem om henne, bland annat i låten Just the two of us. Hailie har vuxit upp i rampljuset med sin pappa och de båda har idag en bra relation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi står varandra väldigt nära, berättade hon förra året i en exklusiv intervju med Daily Mail.

Men vad få vet är att Eminem faktiskt har ytterligare två barn, döttrarna Alaina Marie Mathers, 25, och Whitney Scott Mathers, 16. De båda barnen är adopterade av Eminem.

Alaina är Hailies kusin, dotter till Kims tvillingsyster, Dawn Scott.

– Jag fanns alltid där för Hailie, och min niece har varit en del av mitt liv sedan hon föddes. Hon är praktiskt taget min och Kims, hon har bott med oss överallt, berättade Eminem i en intervju i Rolling stone från 2004.

Annons

Två år tidigare hade han och Kimberly adopterat Alania. Trots att han är hennes adoptivfar har han i låten Mockingbird kallat sig för hennes morbror.

Tog hand om ex-fruns dotter

Eminem och ex-hustrun Kim Scott har gift sig och skilt sig inte mindre än två gånger. Första vändan var de gifta mellan 1999 och 2001. Efter skilsmässan fann de varandra igen – och bestämde sig för att bli man och hustru en gång till.

2006 sa de “ja” till varandra, men redan samma år bröt de upp på nytt.

Mellan skilsmässorna blev Kimberly Scott tillsammans med Eric Hartter. 2002 föddes deras dotter Whitney Scott. Men Eric var inte intresserad av att ta hand om Whitney och Kim Scott hamnade gång efter annan i klammeri med rättvisan. Lilla Whitney blev därmed omhändertagen av Eminem som så småningom adopterade henne, skriver Expressen.

Hailie har flera gånger figurerat i pappa Eminems låtar. Han har själv uttryckt ånger över att ha rappat om sin dotter. Kanske är det orsaken till att han hållit sina två andra döttrar undan rampljuset.

FOTO: TT, Instagram

Annons