LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Demi Moores hot mot Ashton Kutcher – ska avslöja allt

21 apr, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
Ett litet uttalande från Ashton Kutcher har fått Demi Moore att vilja släppa en bok om deras skilsmässa, för att berätta sannningen.
Annons

2011 slog bomben ner att Hollywoods sweet hearts, skådisarna Ashton Kutcher, 39, och Demi Moore, 54, hade separerat efter sex år som gifta och åtta år ihop. Enligt ryktena skulle Ashton ha varit otrogen mot sin 15 år yngre fru, och skilsmässan blev en infekterad historia där Demi krävde sin exman på underhåll och pengar för rättegångskostnader. Först två år senare var skilsmässan klar och Ashton och Demi lade locket på och kommenterade nada, ingenting.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tills nu.

Nyligen tog Ashton emot ett pris för sin goda karaktär i den amerikanska staden West Des Moines.

– Jag är förmodligen den första personen att få denna utmärkelse för karaktär, vars namn funnits i varenda skvallertidning om ett äktenskapsbrott för fem år sedan, sa han under prisutdelningen och refererade till skilsmässan.

Ashton och Demi medan det fortfarande begav sig.

Uttalandet har fått Demi att gå i taket.

– Hon kan inte fatta att han har mage att ta upp deras äktenskap, säger en källa till In Touch och berättar att Demi nu hotar med att släppa en självbiografi där hon berättar allt.

Annons

– Demi var inte glad när hon hörde det. Hon tycker att det är dags att reda ut allt i en rejäl bok.

Enligt uppgifter ska skådespelerskan ha fått flera erbjudanden och löften om stora summor pengar om hon skrev sanningen om skilsmässan. Ashtons uttalande var det som fick bägaren att rinna över.

–  Hon är redo att berätta för världen vad det verkligen innebär att vara gift med Ashton Kutcher.

Vi ser det framför oss hur hon vässar sin penna…

Foto: IBL

Annons