LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

David Beckham förhörd av polis på lyxbåten efter barnens lek

26 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
David Beckham och hans familj låg förtöjda med lyxbåten när en polisbåt dök upp.
Men det var först när polisen skulle åka därifrån som något uppseendeväckande hände.
– Är säker på att polisen hade bättre saker för sig, säger ett ögonvittne.
Annons
10 av sveriges hunkigaste idrottsstjärnorBrand logo
10 av sveriges hunkigaste idrottsstjärnor

David Beckham, 46, är mer eller mindre en legend inom fotbollsvärlden. Efter en lång och framgångsrik spelarkarriär i bland annat Manchester United, Real Madrid, Milan och Paris Saint-Germain samt det engelska landslaget, lade David skorna på hyllan 2013.

Sedan 1999 är David gift med den tidigare Spice Girls-medlemmen och modeikonen, Victoria Beckham, 47. Tillsammans har paret sönerna Brooklyn, 22, Rome, 18, och Cruz, 16, samt dottern Harper, 10.

Just nu befinner sig familjen Beckham i Italien och i fredags hamnade de i lite trubbel. När de låg förtöjd med sin lyxkryssare utanför Amalfikusten dök helt plötsligt en polisbåt upp.

Därför kom polisen

Enligt ett ögonvittne som tidningen, The Sun, talat med var anledningen att sonen Cruz och dottern Harper åkt vattenskoter.

– Barnen är ganska unga. För att åka vattenskoter i Italien måste du vara mins 18 år, säger hen.

Enligt ögonvittnet hade Cruz och Harper Beckham precis börjat åka vattenskoter när en polisbåten anlände.

Annons

David, som låg och solade när polisen kom, gick omedelbart ned för att ta itu med problemet. Vittnet berättar för tidningen att både Cruz och Harper ska ha haft flytvästar på sig och de cirkulerade nära båten.

Gjorde fist-bumps och tog selfies med David

Polisförhöret ska sedan ha pågått i cirka 45 minuter. Vid ett tillfälle bad poliserna om dokument, som David visade dem. Helt plötsligt verkade det som att poliserna började känna igen den förre superstjärnan.

– De frågade om de kunde få ta en selfie med honom, och när de gjort det lutade sig David över kanten och gjorde fist-bump med poliserna, innan de åkte i väg igen, säger vittnet och fortsätter:

– Normalt arbetar Guardia Finanza med narkotika och människosmuggling, så jag är säker på att de hade bättre saker för sig att göra.

The Sun har tidigare skrivit om att Brooklyn Beckham och hans fästmö, tillika skådespelerskan, Nicola Peltz, 26, planerar att gifta sig i Italien, och att paret var där för att titta på olika bröllopsställen.

Annons