Därför vägrar Mila Kunis ge barnen julklappar

Skådespelerskan Mila Kunis är snart aktuell med den kommande filmen "A bad Moms Christmas", något hon kan ha hämtat inspiration från när det gäller hur hon väljer att fira jul privat. Tvåbarnsmamman har nämligen bestämt sig för att det inte blir några julklappar för barnen.

Skådespelerskan Mila Kunis, 34, har tillsammans med skådespelaren Ashton Kutcher, 39, barnen Wyatt, 3, och Dimitri, snart ett år. Mila Kunis som just nu har fullt upp med sin karriär, menar att hon har svårt att hitta balansen mellan arbetslivet och att vara mamma.

– Du är stressad och det finns hela tiden en känsla av skyldighet när du lämnar barnen, även fast du vet att de kommer klara sig, säger hon till Usmagazine och fortsätter berätta att hon insett att det är okej att be om hjälp.

Läs också: Oväntade vändningen – Kourtney kan tänka sig fler barn med Scott Disick

Och just nu är Mila Kunis aktuell med kommande julfilmen “A bad Moms Christmas”, en roll som hon verkar ha tagit med sig inspiration från, till sitt eget julfirande. Hur snälla de små barnen än må vara blir det nämligen inga julklappar för kidsen i familjen Kunis/Kutcher i år.

– Vi börjar med den här traditionen i år, när barnen är så små spelar det egentligen ingen roll. Förra året var Wyatt 2 år när vi firade jul, och det var bara för mycket. Vi gav henne ingenting, men det var mor-och farföräldrarna. Vi sa åt dem att inte ge mer än en present om de nu verkligen var tvungna att ge något över huvudtaget, säger hon.

Mila Kunis är bland annat känd frpn filmen "Black swan".

Mila Kunis med dottern Wyatt.

Paret med familjens yngsta tillskott.

Ashton Kutcher.

Men vad är då anledningen till detta ställningstagande? Jo, mamma Mila och pappa Ashton är noga med att inte skämma bort barnen i onödan, och vill heller inte bidra till att skapa fler otrevliga typer till världen.

– Vi kommer inte att uppfostra skitstövlar. Det finns det tillräckligt av i den här världen redan!

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Men familjen avsäger sig dock inte helt från den för många, givmilda traditionen. Efter att ha dragit in på julklapparna för sina egna barn, vill de gärna ge bort till andra barn som faktiskt behöver gåvor på riktigt.

– Vi vill gärna ge våra julklappar till välgörenhet istället, till exempel till ett barnsjukhus. Det är vår nya tradition, avslutar Mila Kunis.

Läs också: Mila Kunis rasar mot sexismen i Hollywood: ”De sa att jag aldrig skulle jobba igen”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN