Då och nu – Mama June visar upp kroppen i baddräkt

Kan detta ha varit en målbild för Mama June? Bilden till höger är tagen 2015 och bilden till vänster är tagen nu, 2017.

Sommaren närmar sig med stormsteg och lika så baddräktsäsongen. Någon som längtar till att få visa upp sin nya kropp är Mama June, 37, så pass att hon redan nu poserar i en Baywatch inspirerad baddräkt med den klassiska “räddningskudden” över axeln.

Mama June har skapat stora rubriker på senare tid då hon rasat i vikt – hela 140 kilo. I serien Mama June: From Not to Hot” har man fått följa hela resan som startade som ett projekt för att visa hennes exmaken Mike Sugar Bears” Thompson, 45, vad han missade genom att gifta sig med sin nya flamman Jennifer.

LÄS OCKSÅ: Mama June akut till sjukhus – kollapsade efter viktraset

Efter månader av operationer – såsom magsäcksoperation, bröstoperation samt även tagit bort överflödig hud från nacke, armar och mage, stod det klart att notan landade på 75 000 dollar. Vilket motsvarar drygt 700 000 svenska kronor.

Mama June lovar att hon aldrig mer kommer gå tillbaka till sin gamla vikt.

Många tycker att Mama June har “fuskat” till sig sin kropp något hon svara på med ro:

– Det är inte som om jag är “Miss Plastic”. Jag tycker inte att magsäcksoperation och skinborttagning kan räkans som plastikoperationer. Jag tycker att det är något som får dig att känna dig bättre än vad du gjorde när skinnet hängde. Jag kan lova dig att jag aldrig mer kommer gå tillbaka till min gamla storlek. Jag lycklig över var jag är idag, sa Mama June till People.

LÄS OCKSÅ: Dottern tappar hakan – första bilden på Mama Junes viktras

Foto: IBL

Senaste nytt