LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Mama June akut till sjukhus – kollapsade efter viktraset

13 apr, 2017 
Malin Ljung
Dagen efter exmakens bröllop kollapsade June "Mama June" Shannon i svåra magsmärtor. Tv-profilen tvingades åka ambulans in till sjukhuset.
Annons

June “Mama June” Shannon, 37, har rasat i vikt. I sin tv-serie “Mama June: From not to hot” visas resan upp – då hon tappat sanslösa 140 kilo. Allt för att kunna visa upp sig på exmaken Mike Sugar Bears” Thompson, 45, bröllop med nya flamman Jennifer.

– Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men jag vill att han ska se hur het jag kan vara. Och även att visa honom att jag inte tänker gräva ned mig på grund av honom, har hon tidigare sagt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mama June må ha varit i sin mest slimmade form när Sugar Bear gifte sig, men glad för hans skull var hon inte. I avsnittet får tittarna istället se hur hon pratade nedlåtande om brudparet och fällde dräpande kommentarer.

Direkt efter vigseln åkte hon hem med döttrarna Alana “Honey Boo Boo”, 11, och Lauryn Pumpkin, 17, för att bränna sina gamla kläder. Samtidigt konstaterade hon att hon aldrig kommer gå tillbaka till sitt gamla jag:

– Det är hög tid att släppa det gamla och öppna för ett nytt kapitel. Jag har gått igenom så mycket, med- och motgångar, säger hon och fortsätter:

Annons

– Nu vet jag vad jag är värd och att jag inte borde göra saker för en killes skull. Jag behöver göra det för mig.

Men säg den lycka som varar för evigt – dagen därpå vaknade June med svåra smärtor i magen.

– Min mage, jag kan inte ens resa mig upp, säger hon i “Mama June: From not to hot” som People tagit del av.

June hade så svåra smärtor att hon inte kunde stå upp. Foto: Tlc

– Det här är en smärta jag aldrig känt i hela mitt liv. Något är riktigt fel, säger hon.

Familjens livvakt Luke tvingades ringa efter en ambulans. Vad June drabbades av visades inte i avsnittet, istället avslutades det med att tittarna fick se hur läkaren sa:

– June, vi har dina testresultat, men de är inte vad vi trodde.

Vad June drabbats av kommer visas i det nya avsnittet på fredag.

FOTO: TLC, Ibl

Annons