Dottern tappar hakan – första bilden på Mama Junes viktras

Honey Boo Boo-stjärnan Mama June har gömt sig i månader för att hålla sin förvandling hemlig, men nu får hon äntligen visa upp resultatet – och det är helt otroligt!

Here come Honey Boo-Boo”-mamman June Shannon, 37, har gått ner 140 kilo tack vare en dietist, personlig tränare samt en gastric bypass operation. I hennes nya realityserie “Mama June: From Not to Hot” har man fått följa hela resan och nu är det äntligen dags att visa upp resultatet.

Hennes döttrar Lauryn, 17, och Alana, 11, också känd som Honey Boo Boo, väntar otåligt på att få träffa sin mamma som varit borta under tre veckor för att läkarna velat se så hon läkt på rätt sätt.

– Jag är rädd för att jag inte kommer känna igen henne, säger Alana precis innan Mama June kommer hem.

“Mama June” och dottern Honey Boo Boo innan viktraset.

Reaktionen på Mama Junes förändring låter sig inte väntas på. Med ett “Oh my Lord” tappar Alana hakat över förvandlingen.

Mama June har gått ner 140 kilo.

Det är tidningen People som visar upp nya bilder och film på sin sajt och på Instagram kan man hitta en liten “sneak peak” av avsnittet.

Mama June som inte varit den mest hälsosamma personen har valt att ändra om sitt liv efter att hennes exmaken Sugar Bear, 45, hittat en ny kärlek och friat. När bröllopsinbjudan kom i brevlådan bestämde sig June för att visa honom hur het hon kan bli.

– Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men jag vill att han ska se hur het jag kan vara. Och även att visa honom att jag inte tänker gräva ned mig på grund av honom, säger hon i tv-showen.

LÄS OCKSÅ: Efter Mama Junes viktras – dotterns hårda ord

SENASTE NYTT!