Efter Mama Junes viktras – dotterns hårda ord

Tv-profilen June "Mama June" Shannon har gått ner 140 kilo och genomgått flera plastikoperationer. Nu rasar hennes egen dotter mot förändringen.

Tv-profilen Honey Boo Boos, 11, mamma, June “Mama June” Shannon, 37, går förmodligen knappt att känna igen efter den senaste tidens extrema förvandling. Enligt rapporter ska tv-stjärnan ha gått ner över 140 kilo och därefter genomgått hudtransplantationer hos en plastikkirurg. Allt har dessutom resulterat i tv-showen “Mama June: From not to hot”.

Men alla är inte lika imponerade över tv-profilens förändring. Mama Junes andra dotter, Anna “Chickadee” Cardwell, 22, är irriterad över mammas drastiska viktnedgång och menar att hon gjort förändringen av helt fel syfte.

– Jag tror att hon bara har gjort det för att bli mer känd. Jag tror absolut inte att hon har gjort det för sin egen skull, för hon har aldrig någonsin tidigare nämnt att hon vill göra en plastikoperation, säger hon till E! News och fortsätter:

– Jag tror att mamma gjorde det för att få ett eget tv-program. Det är min åsikt. Jag tror inte att hon gjorde det eller någonting annat för sin egen skull. Om hon skulle ha gjort det för sig själv, så skulle hon ha försökt gå ner i vikt för länge sedan.

Mama June plastikopererar sig efter viktnedgången. Foto: IBL

LÄS MER: Första bilderna på Honey Boo Boos mamma efter viktraset

Anna “Chickadee” Caldwell och Mama June har ingen kontakt och dottern menar att hon inte heller pratat med syskonen Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 11, Lauryn “Pumpkin” Shannon, 17, eller Jessica “Chubbs” Shannon, 20.

– Ingen av dem har ringt mig, sms:at mig eller någonting liknande. Jag kunde inte bry mig mindre om dem. De skiter i mig, så varför ska jag bry mig om dem? Det är klart jag bryr mig om dem, de är ju mina systrar. Jag älskar inte dem som jag borde göra, men jag menar, vad fan, de älskar inte mig som de borde göra heller, säger hon.

Se Mama Junes stora förändring här.

LÄS MER: Honey Boo Boos mamma Mama June har gått ner 140 kilo 

Ps. Här visar Mama June upp sitt besök hos plastikkirurgen: 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!