Honey Boo Boos mamma June har gått ned 140 kilo

Tv-profilen June Shannon vill ta revansch under exmakens bröllop – med att vara hetare än någonsin. Nu har hon gått ned 140 kilo.

“Here come HoneyBoo Boo”-mamman June Shannon, 37, går förmodligen knappt att känna igen efter den senaste tidens förvandling.

Den ökända tv-mamman chockade alla i sin show “Mama June: From not to hot” när det avslöjades att hon gått ner drygt 140 kilo.

Förutom magoperation har June även genomgått hudtransplantation och x antal svettiga timmar med en personlig tränare. Den annars bonniga morsan, som tidigare förespråkat middagar som får Skogaholmslimpa och O’boy att framstå som något av det nyttigaste som finns, har även lagt om sin kost. Och motivationen stavas revansch på exmaken Sugar Bear.

June före viktraset med sin sjövilda men tokhärliga unge “Honey Boo Boo”.

LÄS OCKSÅ: Efter pedofilskandalen – de vill adoptera Honey Boo Boo

Tv-makarna gick skilda vägar för ett år sedan. Sugar Bear har dock redan funnit en ny flamma – och friat. Det var när bröllopsinbjudan damp ner på hallmattan som June bestämde sig för en total makeover.

– Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men jag vill att han ska se hur het jag kan vara. Och även att visa honom att jag inte tänker gräva ned mig på grund av honom, säger hon i tv-showen.

Mama June uppmuntras av dottern Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 11.

– Du måste få din revansch på honom, så att han tänker “jag önskar jag hade henne”, säger Honey Boo Boo i programmet.

Hur June ser ut efter viktraset har ännu inte visats, utan kommer att offentliggöras i tv-programmet den närmaste tiden.

LÄS OCKSÅ: Serien skakas av dramat – Honey Boo Boos föräldrar gör slut

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!