TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Serien skakas av dramat – Honey Boo Boos föräldrar gör slut

26 sep, 2014 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Nu separerar föräldrarna till den lilla skönhetsdrottningen Honey Boo Boo.
Annons
HONEY BOO
Honey Boo Boo. Foto: All Over Press.

Alana “Honey Boo Boo” Thompson och hennes färgstarka släktingar har i fyra säsonger lockat miljoner tittare till realityserien ”Here comes Honey Boo Boo”. Men nu skakas den till synes sorglösa familjen av ett riktigt drama.

Föräldrarna ”Mama” June Shannon och Mike ”Sugar Bear” Thompson har nämligen bestämt sig för att separera. Anledningen? Sugar Bear surfade på dejtingsajter – och nu misstänker Mama June att han varit otrogen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sugar Bear och jag har beslutat att ta en paus för att försöka lösa en del saker i vårt förhållande, sa Mama June till E! News tidigare i veckan.

Honey Boo Boos föräldrar har bestämt sig för att ta en paus. Foto: All Over Press

Dock vill kanalen TLC spela in de sista två säsongerna utan att Sugar Bear lämnar serien. Beskedet kom bara några dagar innan inspelningen av den nya säsongen drog igång och nu måste hela familjen bita ihop framför kamerorna.

Trots att familjen Thompson bor i en liten småstad är det få av grannarna som fått nys om separationen. Men när hemligheten nu avslöjats i pressen tror många ortsbor att det är kändisskapet som splittrat familjen.

– De umgås inte med resten av samhället längre. Sedan de blev kända pratar de inte så mycket med oss, säger vännen Doris Phillips till Radar Online.

Annons