Christina Aguilera oigenkännlig – efter påstådda ingreppen

Är det du X-tina? Christina Aguilera har inte setts till mycket på senaste tiden. Men under årets ”American music awards” visade hon upp sig igen – oigenkännlig.

Artisten Christina Aguilera, 36, blev en riktig snackis efter sitt hyllningsnummer till Whitney Houston under årets ”American music awards”. Men det var inte bara stjärnans makalösa pipa som det snackades om, utan också om hennes förändrade utseende.

– Herregud, stackars Christina! Vad har du gjort med ditt ansikte, tjejen? skrev ett oroat fan på Twitter efter framträdandet.

– Christina är den sista personen på jorden som behöver plastik. Jag önskar hon kunde sluta upp med alla de här ingreppen, skrev en annan.

Många hävdar till och med att de inte ens kände igen stjärnan förrän hon öppnade munnen.

Christina Aguilera kan ha slagit till på en – eller två operationer för mycket.

– Jag trodde jag kollade på en Christina-imitatör. Hon har ju gjort om hela sitt ansikte! säger ett chockat vittne från showen i tidningen National Enquirer.

LÄS OCKSÅ: Efter skönhetsoperationerna – därför tvingades Kissie till nytt ingrepp

Även plastikexperterna är eniga om att stjärnan lagt sig under kniven för att få det utseende hon har idag.

– Christinas läppar har vuxit något enormt på bara några veckor. De ser svullna och uppumpade ut, säger en plastikkirurg i tidningen.

Men jämför man bilder på stjärnan från början av karriären och idag så är det uppenbart att läpparna inte är det enda som gjorts om. I alla fall enligt plastikläkaren Dr. Back.

Aguilera under framträdandet på ”American music awards”.

– Hon ser ut att ha gjort flera näsoperationer, gjort kinderna fylligare och även gjort implantat i hakan. Hon ser ut som en helt annan person, säger läkaren.

Men som X-tina själv sjunger så är hon ju alltid ”beautiful no matter what they say”.

LÄS OCKSÅ: Efter nya bilderna på Kourtney – sanningen om vad som hänt med hennes ögon

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN