TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chockbeskedet: Heidi Klums unga Tokio Hotel-kärlek gift med annan

26 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Heidi Klum och nya pojkvännen Tom Kauliitz från rockbandet Tokio Hotel.
I mars kom nyheten att Heidi Klum bytt ut sin unga expojkvän Vito Schnabel mot ännu en yngling. Denna gång har hon kärat ner sig i Tokio Hotel-stjärnan Tom Kaulitz, men nu kommer nya chockerande uppgifter – att han redan är gift!
Annons

I höstas avslutade den forna supermodellen Heidi Klum, 44, slutligen sitt av- och på-förhållande med konsthandlaren Vito Schnabel, 31. Men i mars kom glädjande nyheter om att hon funnit kärleken på nytt i sin landsman, den tyska gitarristen Tom Kaulitz, 28. Tom är en av medlemmarna i det populära rockbandet Tokio Hotel, som också turnérat i Sverige.

Sedan dess har explicita bilder läckt ut från deras gemensamma heta kärlekssemester i Cabo San Lucas, Mexiko, vilket Hänt rapporterade om för några veckor sedan. Men sedan dess har nya uppgifter kommit fram!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tom Kaulitz är fortfarande gift med Ria Sommerfeld. Paret skickade in skilsmässopapper 2016, men än så länge har skilsmässan inte gått igenom. Varför är fortfarande oklart.

Tom och Ria gifte sig 2015, efter att ha dejtat i flera år. Men bara ett år senare valde de att gå skilda vägar på grund av skiljaktigheter, enligt skilsmässoansökan

Annons

Källor nära Tokio Hotel-stjärnan däremot vittnar om att Tom Kaulitz varit otrogen mot Ria.

– Han är en party-kille. Otrohet var en del av hans livsstil och Ria tålde inte mer, har en uppgiftslämnare sagt till In Touch.

På skilsmässoansökan står också att Tom Kaulitz inte kan tänka sig att betala något underhåll till sin exfru.

– Men han lovade henne att hjälpa henne att ta examen vid UCLA. Nu säger han att han är urfattig, men det är inte sant, fortsätter källan och konstaterar krasst:

– Tom är omogen. Allt han bryr sig om är att ha kul, precis som en tonåring.

Hoppsan! Ord och inga visor. Vad Heidi Klum tycker om att pojkvännen fortfarande är gift framgår inte.

Se de heta bilderna från Heidis och Toms resa här:

FOTO: IBL, Stella

Annons