Uppgifter: Efter infekterade skilsmässan – Mel B kär i Heidi Klum

Uppgifter: Efter infekterade skilsmässan – Mel B kär i Heidi Klum

Melanie ”Mel B” Browns kärleksliv har på senaste tiden kantats av konflikter och ekonomiska problem. Men nu verkar hon ha gått vidare efter skilsmässan från exmaken Stephen Belafonte – och det sägs att hon inte helt väntat, fattat tycke för supermodellen Heidi Klum.

Det är inte länge sedan skilsmässobomben briserade mellan Melanie ”Mel B” Brown och Stephen Belafonte. Nu verkar Mel ha hittat kärleken på nytt – i vännen Heidi Klum, 44. Ingen lär ha missat den infekterade skilsmässan mellan Mel B, 42, och jämngamla Stephen Belafonte.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Stjärnorna gick skilda vägar i våras och  därefter har en smutskastningskampanj som heter duga följt där exmakarna anklagat varandra för både drogberoende och otrohet. Men nu verkar Mel B som är bisexuell, ha tagit sikte på ett nytt kärleksintresse – tv-kollegan Heidi Klum.

– Heidi är helt klart Mels typ, lång blond och superhet. Flera av deras kollegor och vänner är övertygade om att de är älskarinnor, säger en källa till sajten Radar Online.

LÄS OCKSÅ: Efter otrohetsskandalen – nu skiljer sig Heidi Klum

Superstjärnorna har varit nära vänner under flera år i och med sina roller som jurymedlemmar i tv-showen ”America’s got talent”. Heidi är även hon nybliven singel efter att i höstas ha brutit upp med Vito Schnabel, 31, efter tre år ihop.

– Nu när Heidi är singel är hon öppen för förslag. Mel har övertygat Heidi om att hon inte behöver en man för att vara lycklig, fortsätter källan.

LÄS OCKSÅ: Efter sexskandalen – nu stäms Mel B på miljonbelopp

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN