TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Uppgifter: Efter infekterade skilsmässan – Mel B kär i Heidi Klum

28 nov, 2017 
AvErika Svensson
Melanie ”Mel B” Browns kärleksliv har på senaste tiden kantats av konflikter och ekonomiska problem. Men nu verkar hon ha gått vidare efter skilsmässan från exmaken Stephen Belafonte – och det sägs att hon inte helt väntat, fattat tycke för supermodellen Heidi Klum.
Annons

Det är inte länge sedan skilsmässobomben briserade mellan Melanie ”Mel B” Brown och Stephen Belafonte. Nu verkar Mel ha hittat kärleken på nytt – i vännen Heidi Klum, 44. Ingen lär ha missat den infekterade skilsmässan mellan Mel B, 42, och jämngamla Stephen Belafonte.

Stjärnorna gick skilda vägar i våras och  därefter har en smutskastningskampanj som heter duga följt där exmakarna anklagat varandra för både drogberoende och otrohet. Men nu verkar Mel B som är bisexuell, ha tagit sikte på ett nytt kärleksintresse – tv-kollegan Heidi Klum.

– Heidi är helt klart Mels typ, lång blond och superhet. Flera av deras kollegor och vänner är övertygade om att de är älskarinnor, säger en källa till sajten Radar Online.

Superstjärnorna har varit nära vänner under flera år i och med sina roller som jurymedlemmar i tv-showen ”America’s got talent”. Heidi är även hon nybliven singel efter att i höstas ha brutit upp med Vito Schnabel, 31, efter tre år ihop.

– Nu när Heidi är singel är hon öppen för förslag. Mel har övertygat Heidi om att hon inte behöver en man för att vara lycklig, fortsätter källan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons