Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Här nakenmyser Heidi Klum med unga Tokio Hotel-medlemmen

09 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Heidi Klum är ingen blyg viol på semester med nya pojkvännen Tom Kaulitz, från det tyska rockbandet Tokio Hotel. De lyckliga tu befinner sig just nu på semester i Cabo San Lucas, Mexiko, och det går minst sagt hett till!
Annons

I mars stod det klart att supermodellen och programledaren Heidi Klum, 44, träffat en ny ung pojkvän sedan det tagit slut mellan henne och konsthandlaren Vito Schnabel, 31. Många höjde på ögonbrynen när första bilderna på Heidis pojkvän läckte ut, speciellt gamla Tokio Hotel-fans. Nya kärleken var ingen mindre än en av bröderna Kaulitz, Tom Kaulitz, 28, gitarrist i den tyska rockgruppen!

Just nu befinner sig paret på en minst sagt het semester i kändistäta orten Cabo San Lucas, Mexiko. Och Heidi Klum är ingen blyg viol! Den forna supermodellen svassar runt endast iförd ett par bikinitrosor och det undgår ingen att det är starka känslor mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz. Paret ses hångla på flera bilder.

Det skiljer 16 år mellan paret men det verkar inte bekymra dem. Heidi Klum pratade nyligen ut i tidningen Maxim om hur hon välkomnar ålderns höst.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag försöker inte hålla fast vid det förflutna och leta efter ungdomens källa. Vi kommer alla att åldras, så jag försöker omfamna det, men inte utan lite av en fight, säger hon i tidningen och avslöjar att hon ändå är lite fixerad av sitt yttre.

– Min näsa skulle växa som Pinocchios om jag sa att jag inte kände stress över åldrandet. Jag kan kolla på foton från att jag var 24, och såklart ser jag annorlunda ut nu som 44 efter fyra barn – men det handlar om att vara trygg med sig själv och vad man ser i spegeln.

Heidi Klum var tidigare gift med sångaren Seal, 55, som hon har barnen Henry, 12, Johan, 11, och Lou, 8, med. Heidi har också dottern Leni, 13, från ett kortare förhållande med Formel 1-chefen Flavio Briatore, 67.

Tom Kaultiz har spelat i bandet Tokio Hotel sedan det startade 2001, tillsammans med sin tvillingbror, sångaren Bill Kaulitz, 28, och övriga bandmedlemmar Georg Listing och Gustav Schäfer. Bandet hade sin storhetstid för tio år sedan, men är fortfarande aktiva. De släppte albumet ”Dream Machine” förra året.

Se Heidi Klums heta semesterbilder:

FOTO: Stella, IBL

Annons