Artikeln innehåller reklamlänkar

Här nakenmyser Heidi Klum med unga Tokio Hotel-medlemmen

Här nakenmyser Heidi Klum med unga Tokio Hotel-medlemmen

Heidi Klum är ingen blyg viol på semester med nya pojkvännen Tom Kaulitz, från det tyska rockbandet Tokio Hotel. De lyckliga tu befinner sig just nu på semester i Cabo San Lucas, Mexiko, och det går minst sagt hett till!

I mars stod det klart att supermodellen och programledaren Heidi Klum, 44, träffat en ny ung pojkvän sedan det tagit slut mellan henne och konsthandlaren Vito Schnabel, 31. Många höjde på ögonbrynen när första bilderna på Heidis pojkvän läckte ut, speciellt gamla Tokio Hotel-fans. Nya kärleken var ingen mindre än en av bröderna Kaulitz, Tom Kaulitz, 28, gitarrist i den tyska rockgruppen!

Just nu befinner sig paret på en minst sagt het semester i kändistäta orten Cabo San Lucas, Mexiko. Och Heidi Klum är ingen blyg viol! Den forna supermodellen svassar runt endast iförd ett par bikinitrosor och det undgår ingen att det är starka känslor mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz. Paret ses hångla på flera bilder.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Det skiljer 16 år mellan paret men det verkar inte bekymra dem. Heidi Klum pratade nyligen ut i tidningen Maxim om hur hon välkomnar ålderns höst.

– Jag försöker inte hålla fast vid det förflutna och leta efter ungdomens källa. Vi kommer alla att åldras, så jag försöker omfamna det, men inte utan lite av en fight, säger hon i tidningen och avslöjar att hon ändå är lite fixerad av sitt yttre.

– Min näsa skulle växa som Pinocchios om jag sa att jag inte kände stress över åldrandet. Jag kan kolla på foton från att jag var 24, och såklart ser jag annorlunda ut nu som 44 efter fyra barn – men det handlar om att vara trygg med sig själv och vad man ser i spegeln.

Heidi Klum var tidigare gift med sångaren Seal, 55, som hon har barnen Henry, 12, Johan, 11, och Lou, 8, med. Heidi har också dottern Leni, 13, från ett kortare förhållande med Formel 1-chefen Flavio Briatore, 67.

Tom Kaultiz har spelat i bandet Tokio Hotel sedan det startade 2001, tillsammans med sin tvillingbror, sångaren Bill Kaulitz, 28, och övriga bandmedlemmar Georg Listing och Gustav Schäfer. Bandet hade sin storhetstid för tio år sedan, men är fortfarande aktiva. De släppte albumet ”Dream Machine” förra året.

Se Heidi Klums heta semesterbilder:

I mars blev det offciellt att Heidi Klum träffar sin landsman, gitarristen Tom Kaultiz från rockgruppen Tokio Hotel.

Tom, andra från höger, med sina bandmedlemmar i Tokio Hotel 2008.

På nya intima bilder syns Tom och Heidi Klum mysa i Cabo San Lucas, Mexiko.

Heidi är ingen blyg viol.

Paret sågs hångla flera gånger. Det undkommer ingen att det är starka känslor mellan dem.

Heidi Klum är van att visa sin kropp eftersom hon har jobbat som modell sedan början av 90-talet.

Det syns inte ett spår på hennes kropp att hon fött fyra barn!

Det gick minst sagt hett till mellan de nykära!

Blickarna säger allt!

LÄS OCKSÅ: Heidi Klums nya kärlek: 16 år yngre Tokio Hotel-stjärnan

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Efter infekterade skilsmässan – Mel B kär i Heidi Klum

FOTO: Stella, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN