LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Charlie Sheens dotter Sam på vuxensajten Only Fans – nu anklagas ex-hustrun

15 jun, 2022 
Charlie Sheen. Denise Richards.
Efter nyheten om att Charlie Sheens dotter Sam skapat ett konto på vuxensajten Only Fans gick han till attack.
I en intervju anklagar han ex-hustun Denise Richards för dotterns beslut.
– Hon är 18 år nu och bor hos sin mamma. Detta hände inte under mitt tak, säger han till Us magazine.
Annons
Harry Styles mardröm – fans faller från läktarenBrand logo
Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

Skådespelarna Charlie Sheen, 56, och Denise Richards, 51, hade ett passionerat förhållande i början på 00-talet och de var utan tvekan ett av Hollywoods hetaste par. Tillsammans fick de döttrarna Sam Sheen, 18, och Lola Rose Sheen, 17. Denise ansökte om skilsmässa när Lola Rose låg i magen.

År 2010 förlorade Charlie vårdnaden över flickorna till Denise efter en smutsig vårdnadstvist där ex-hustrun bland annat hävdade att han antastat döttrarna. Denise fick även vårdnad över Charlies tvillingsöner från ett tidigare förhållande.

Nu har deras äldsta dotter Sam startat ett konto på vuxensajten OnlyFans. Något som Charlie nu beskyller Denise för.

Charlie Sheens 18-åriga dotter på vuxensajten Only Fans

Den barnförbjudna betalsajten Only Fans är en plattform där användare kan tjäna stora summor pengar på att andra användare köper deras egenproducerade bilder och videor. Sajten är kontroversiell eftersom den inte förbjudit pornografiskt material.

Annons

Den 18-åriga Sam Sheen startade nyligen ett konto på den omtalade sajten. Hon ska även ha publicerat lättklädda bilder av sig själv.

– Hon är 18 år nu och bor hos sin mamma. Detta hände inte under mitt tak. Jag hade inte tillåtit det här, men eftersom jag är oförmögen att förhindra det har jag uppmanat henne att hålla det stilfullt, kreativt och att hon inte ska göra avkall på sin integritet, säger Charlie Sheen till tidningen Us magazine.

Något hycklande av den skandalomsusade skådespelaren Charlie Sheen som själv dejtat porrskådespelare. Han har brottats med svåra missbruksproblem av både alkohol och droger under karriären. Utöver det har han dessutom anklagats för prostitution, såväl som för våld i nära relationer.

Charlie Sheen och Denise Richards var gifta mellan 2002 och 2006.
Charlie Sheen och Denise Richards var gifta mellan 2002 och 2006.

Denise Richards svarar på ex-makens anklagelser – efter hårda kritiken

Nu svarar ex-hustrun och Sams mamma Denise Richards på Charlies uttalande i pressen. Till tidningen HollywoodLife säger hon:

Annons

– Sami är 18 och det här beslutet baserades inte på vilket hus hon bor i. Allt jag kan göra som förälder är att guida henne och lita på hennes omdöme, men hon gör sina egna val.

Hon fortsätter:

– Jag har vissa regler som jag håller hårt på, han har andra regler i sitt hem, och det är okej, sade Richards.

Denise och dottern har en kärleksfull relation. Något som var extra tydligt på Mors dag nyligen. Då publicerade Sam två bilder på Instagram, föreställande henne själv och mamma Denise. Intill bilden skrev hon:

Jag älskar dig så mycket mamma, du anar inte hur tacksam jag är över att ha dig i mitt liv.”

FOTO: David Fisher/REX, Carlos Dafonte/NurPhoto/Shutterstock

Annons