LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

HIV-sjuka Charlie Sheen vårdas dygnet runt av läkare

06 apr, 2017 
Lina Arvidsson
HIV-drabbade Charlie Sheens hälsa har allvarligt försämrats. Nu vårdas han dygnet runt av läkare hemma hos sina föräldrar.
Annons

Skådespelaren Charlie Sheen, 51, gick för två år sedan ut med att han har HIV. Han hade då vetat om det i fyra år.

Charlie Sheens tillstånd har nu förvärrats och han vårdas hemma hos sina föräldrar. Han genomgår en medicinsk detox då hans hälsa kraftigt försämrats, skriver Radar Online.

– Tydligen har Charlie Sheen spenderat de senaste två – tre veckorna i avskildhet hemma hos sina föräldrar i Malibu. Han får vård 24 timmar om dygnet av läkare och genomgår nu en medicinsk avvänjning, berättar en källa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt källan har han dropp i armen och får valium för att hjälpa honom “sluta med alkohol utan att få ett anfall”.

Charlie Sheens tillstånd har plötsligt försämrats.
Charlie Sheens tillstånd har plötsligt försämrats.

Charlies föräldrar har satt upp strikta krav för den tidigare hårt festande skådespelaren. Han får inte ta emot några besökare och han får inte ha några krav på sig själv.

Annons

När Charlie Sheen fick veta att han drabbats av HIV utsattes han för utpressning. Han betalade miljontals dollar för att inte sanningen om sjukdomen skulle komma ut. Bland annat hotade en prostituerad kvinna att sälja bilder på hans medicin till skvallerpressen.

– Det är sant. Jag har betalat de människor. Inte så många. Men tillräckligt många. Jag vill inte gissa fel. Men tillräckligt många för att det ska kosta miljoner dollar, sa stjärnan då i en intervju i tv-showen “Today”.

FOTO: IBL, Stella

Annons