LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlie Sheen flyr till Mexiko: "Folk utnyttjade mig"

31 maj, 2016 
AvOla Brising
Charlie Sheen väljer att lämna det gamla livet med sprit, droger och prostituerade för ett nytt liv på pensionärsparadiset Rosarito.
Annons

Charlie Sheen, 50, avslöjade i november att han är hiv-positiv i amerikansk tv, en hemlighet han burit på i fyra år. För någon månad sedan sa han i Aftonbladet hur lättad han känner sig över att ha sagt sanningen:

– Jag är äntligen fri från den här djupa och mörka hemligheten. Den straffade mig både känslomässigt och ekonomiskt. Folk utnyttjade mig.

Charlie Sheen vill lämna USA för Mexiko.

Sina vilda år med sprit, droger och prostituerade har han lagt bakom sig. I stället har Charlie försökt umgås med och ta hand om de fyra ännu icke vuxna barn han har med exfruarna Denise Richards, 45, respektive Brooke Mueller, 38. Skådisen har länge betalat 460 000 kronor till dem var i underhåll och uppgav nyligen att han har skulder på över 100 miljoner kronor.

Charlie Sheen vill hit till Rosarito.

Antagligen är det därför han nu har bestämt sig för att lämna Los Angeles och flytta till Mexiko. Tv-stjärnan har köpt tre intilliggande hus i pensionärsparadiset Rosarito strax sönder om gränsen till USA.

Han planerar att bo i det mittersta huset och låta de andra två stå tomma för att skydda mot insyn. Mäklaren Scott Weier beskriver huset Charlie ska bo i för tidningen Daily Mail:

– Det är ett blygsamt hus med tre sovrum på 250 kvadratmeter. Det var inte så dyrt. Han kommer inte hit för att imponera på någon med en stor lyxvilla vid havet.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons