Charlie Sheen anklagas för våldtäkt på 13-åring

Skådespelaren Charlie Sheen anklagas för att ha våldtagit en 13-åring. Bakom anklagelsen står skådespelaren Dominick Brascia. – Han sa till mig att de hade rökt marijuana och haft sex, säger han.

De senaste veckorna har flera sexbrottsanklagelser kommit upp till ytan både i Sverige och i Hollywood. Först trädde otaliga kända kvinnor fram och berättade att filmproducenten Harvey Weinstein, 65, förgripit sig på dem sexuellt och sedan dess har även stjärnor som Kevin Spacey, 58, och “Gossip girl”-skådespelaren Ed Westwick, 30, anklagats för sexualbrott.

Nu anklagas även den struliga skådespelaren Charlie Sheen, 51, för en våldtäkt. Enligt skådespelaren Dominick Brascia ska “Two and a half men”-stjärnan ha våldtagit den då 13-årige barnskådisen Corey Haim på en filminspelning 1986. Charlie Sheen själv var vid tillfället 19 år.

Enligt Dominick Brascia ska Corey Haim ha berättat om händelsen strax innan han dog i lunginflammation 2010, vid 38-års ålder.

– Haim berättade för mig att han hade haft sex med Sheen när de spelade in ”Lucas”. Han sa till mig att de hade rökt marijuana och haft sex. Han sa att de hade analsex. Efteråt ska Sheen ha blivit mycket kall mot Haim och avvisat honom, säger Brascia till tidningen National Enquirer.

Enligt samma tidning uppger också ytterligare en rad anonyma källor att Haim har berättat för dem om Sheens övergrepp. National Enquirer uppger också att Haims närmaste vän, skådespelarkollegan Corey Feldman, 46, ha skrivit om våldtäkten i sin bok ”Coreyography: a memoir”.

”Någon gång under inspelningen övertygade en vuxen man Haim om att det var helt normalt för äldre män och unga pojkar i branschen att ha sexuella relationer – att det var något ”alla killar gör”. Därför gick de under en lunchpaus till ett avskilt område mellan två inspelningstrailers där Haim, oskyldig och ambitiös som han var, lät sig utsätts för sodomi”, skriver Feldman i sin bok, men nämner aldrig Charlie Sheens namn.

Så sent som förra veckan gästade Corey Feldman tv-programmet ”Today show” och berättade då att han inte var förvånad över de sexbrott som nu börjat komma upp till ytan.

– Jag tror att det är mycket mörkt i Hollywood just nu och jag tror att det har varit på det ett bra tag. Det kommer att fortsätta rullas upp. Det här är bara början, det är bara toppen av isberget, sa han då.

Charlie Sheen förnekar alla anklagelser om övergrepp.

Charlie Sheen (till höger) tillsammans med den då 13-årige Corey Haim (mitten) under inspelningarna av filmen "Lucas".

Corey Haim ska ha våldtagits av den sex år äldre Charlie Sheen.

Charlie Sheen nekar själv till alla anklagelser.

Corey Haim dog 2010, bara 38 år gammal.

Bästa vännen Corey Feldman ska ha skrivit om övergreppet i sin självbiografi.

Charlie Sheen ska ha varit 19 år när han utsatte sin yngre kollega för sexbrott. 

Charlie Sheen.

LÄS OCKSÅ: Charlie Sheen flyr till Mexiko: ”Folk utnyttjade mig”

LÄS OCKSÅ: Charlie Sheen använder sig av en sexrobot

Foto: IBL

SENASTE NYTT!