ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Céline Dion träder fram efter svåra sjukdomsbeskedet – så ser hon ut nu

09 nov, 2023 
Linn Seipel
Sedan Céline Dion drabbades av den ovanliga sjukdomen har hon inte visat sig offentligt på flera år.
Nu visar hon upp sig – och sjunger till och med några toner!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

– Nyligen blev jag diagnostiserad med den väldigt ovanliga sjukdomen stiff person syndrome. Medan vi fortfarande lär oss om den här ovanliga sjukdomen så vet vi att det är den som har orsakat alla muskelryckningar jag har haft, sa hon i Instagramvideon, och fortsatte:

– Som ni vet har jag alltid varit en öppen bok. Jag var inte redo att säga något innan, men jag är redo nu. Jag har haft hälsoproblem under en lång tid och det har varit jobbigt för mig att gå igenom det här och prata om det. Men jag är redo nu.

Annons

Céline Dions första offentliga framträdande – på snart fyra år

Med anledning av detta har världsstjärnan tvingades ställa in flera turnéer, däribland spelningen som skulle ha ägt rum på Friends arena i Solna den 30 september tidigare i år.

Men nu ser situationen ut att börja ljusna för Céline!

Förra veckan gjorde hon nyligen sitt första offentliga framträdande på snart fyra år, det skriver Aftonbladet. Hon besökte tillsammans med sina söner René-Charles, 22, och tvillingarna Eddy och Nelson, 13, hemmalaget Montreal Canadiens efter en hockeymatch.

I en intervju med People berättar lagets vice vd Chantal Machabée att stjärnan var sprudlande glad, och att hon till och med sjöng lite.

– Hon har gått igenom mycket och att se henne så här, leende och lycklig... det är fantastiskt. Jag vet att hon har bra dagar och mindre bra dagar, men det här var en väldigt bra dag och det var så härligt att se, säger Machabée till tidningen.

På bilden till höger syns Dion mycket riktigt med ett leende.

Systern Claudette Dion: ”Hon vill komma tillbaka”

Celiné beskrivs ofta som en person med ett strålande humör, och enligt systern Claudette Dion, 74, låter Céline inte sjukdomen att ta musten ur henne.

– Hon är inte alls deprimerad. Tvärtom. Hon är full av liv och livsglädje. Det som är helt säkert är att hon vill komma tillbaka har Claudette tidigare sagt i en intervju med den franska tidningen Showbizz.

Men vad framtiden förtäljer är ännu osäker, och inga besked för om Céline kommer ta upp turnerandet har ännu tillkännagivits. Men vi håller tummarna, och skickar henne våra kryahälsningar!

FOTO: Stella Pictures / TT

Annons