BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Céline Dion drabbad av obotlig sjukdom – tvingas ställa in allt

08 dec, 2022 
celine
Céline Dion är svårt sjuk.
Nu tvingas sångerskan ställa in hela sin turné.
– Det har varit jobbigt för mig att gå igenom det här och prata om det, säger Céline Dion i en video.
Annons
Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Artisten Céline Dion har drabbats av stiff person syndrome – en autoimmun sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet och gör musklerna stela, något Aftonbladet var först med att rapportera.

Célines smärtsamma ord: ”Den som har orsakat alla muskelryckningar”

Céline har tidigare berättat om att hon har muskelryckningar och i en öppenhjärtig video på Instagram berättar hon nu att hon lider av stiff person syndrome.

– Nyligen blev jag diagnostiserad med den väldigt ovanliga sjukdomen stiff person syndrome. Medan vi fortfarande lär oss om den här ovanliga sjukdomen så vet vi att det är den som har orsakat alla muskelryckningar jag har haft, säger hon i Instagramvideon.

Hon fortsätter:

– Som ni vet har jag alltid varit en öppen bok. Jag var inte redo att säga något innan, men jag är redo nu. Jag har haft hälsoproblem under en lång tid och det har varit jobbigt för mig att gå igenom det här och prata om det. Men jag är redo nu.

Tvingas ställa in sin världsturné

Artisten förklarar vidare att hon nu behöver ställa in kommande turné på grund av den obotliga sjukdomen.

Europaturnén var planerad nästa år. Till en början sköts konserter upp på grund av pandemin och därefter på grund av artistens hälsoproblem.

Superstjärnan Celine Dion.
Superstjärnan Celine Dion.

FOTO: Arkiv

Annons