LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Stora oron för Céline Dion: ”Är du döende?”

06 aug, 2020 
Malin Ljung
Celine Dion ny video augusti 2020
Nya bilder på Céline Dion får fansen att undra hur det står till med stjärnan. Nu frågar sig flera av dem om 52-åringen har drabbats av en svår sjukdom.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

Céline Dion, 52, har sedan coronaviruset bröt ut i början av året hållit sig till de restriktioner som råder. Den annars hårt turnerande stjärnan har befunnit sig i sitt hem och uppmanat sina följare på sociala medier att ta hand om varandra och att hålla avstånd för att ta ansvar.

Men hon har dessutom varit sparsam med nya bilder på sig själv på sociala medier, sanningen är att det varit ytterst sparsamt med bilder på stjärnan sedan i april. Istället har hon ägnat sitt Instagram-konto till att dela gamla videos och bilder på sig själv, samt marknadsföra sitt senaste album.

Vissa följare reagerade dock starkt när Céline Dion häromveckan bröt frånvaron med en ny video på sig själv. Hon publicerade den i samband med att hon uppmärksammade en ny dokumentär som gjorts om henne, men det som fick desto mer reaktioner var stjärnans utseende.

Tror Céline Dion drabbats av dödlig sjukdom

Flera följare tappade hakan och uttryckte sin oro för Céline Dions välmående efter att ha sett bilderna på henne i klippet.

Annons

”Är du döende? Det ser ut som att du drabbats av en dödlig sjukdom”, skriver en person.

”Titta på henne, det är läskigt”, skriver en annan.

”Är du sjuk?”, frågar sig en tredje.

Det här är långt ifrån första gången som Céline Dions utseende får folk att undra hur det står till med henne. Hon har själv svarat upp flera gånger tidigare och försvarat sig, Céline hävdar att det är så här hon ser ut.

Célines egna ord om utseendet

– Om man tittar tillbaka, när jag var 12 år gammal så var mitt ansikte rundare för att du har mer underhudsfett när du är ung. Men jag har alltid varit smal, berättade hon förra hösten.

Céline har dessutom kommit till insikt i att hon förmodligen alltid kommer bli ifrågasatt och skapa åsikter med sitt yttre. Men hon menar att hon landat i det.

– Om du inte vill bli kritiserad så är du på fel ställe. Jag tar det bra. Jag tar åt mig det som är bra för mig och lämnar det dåliga bakom mig. Jag låter mitt management ta hand om det åt mig, och om det sårar någon så tar de hand om det också. Jag behöver fokusera på vad som är rätt för mig, hur jag mår, och sist men inte minst så kan du inte göra alla nöjda, säger Céline Dion.

FOTO: TT

Annons