Céline Dion berättar sanningen om förändringen

Céline Dion berättar sanningen om förändringen
Fansen har det senaste året varit djupt oroade över Céline Dions förvandling.
Nu talar hon ut om vad som hänt och hur hon mår.
– Jag behöver fokusera på vad som är rätt för mig, hur jag mår, säger hon i en intervju med ET Online.
Annons

Världsstjärnan Céline Dion, 51, har det senaste året skapat fler rubriker kring sin hälsa än vad hon åstadkommer på scenen. Orsaken är att fans över hela världen gång på gång reagerat på att stjärnan förvandlats, enligt dem ser hon ut att ha rasat i vikt och de är genuint oroade för hur hon egentligen mår.

Céline Dion är nu aktuell med turnén Courage tour som landar i Sverige nästa år då hon besöker Stockholm och Friends arena den 22 augusti. I samband med turnépremiären i förra veckan gjorde världsstjärnan en intervju med ET Online där hon valde att bemöta oron om sin hälsa.

Annons

– Jag tränar balett. Jag stretchar mycket och tränar för att det hjälper min hjärna, kropp och själ, säger hon.

Annons

Céline Dion erkänner samtidigt att hon av naturliga skäl förändrats en hel del genom åren.

Så hanterar Céline Dion kritiken

– Om man tittar tillbaka, när jag var 12 år gammal så var mitt ansikte rundare för att du har mer underhudsfett när du är ung. Men jag har alltid varit smal, säger hon.

Samtidigt har Céline Dion accepterat läget att hon blir ifrågasatt för sitt yttre, hon menar att det är en del av det moderna samhället.

– Om du inte vill bli kritiserad så är du på fel ställe. Jag tar det bra. Jag tar åt mig det som är bra för mig och lämnar det dåliga bakom mig. Jag låter mitt management ta hand om det åt mig, och om det sårar någon så tar de hand om det också. Jag behöver fokusera på vad som är rätt för mig, hur jag mår, och sist men inte minst så kan du inte göra alla nöjda, säger Céline Dion.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…