Caitlyn Jenners miljonhot mot Kris Jenner efter tv-bråket

Caitlyn Jenner hotar att dra exfrun Kris Jenner till rätten. Orsaken ska vara att Kris vägrar ge henne flera miljoner som egentligen är hennes.

För några år sedan var de makar som älskade varandra, nu för tiden är relationen mellan Caitlyn, 67, och Kris Jenner, 60, frostigare än en svensk februaridag.

En sajten Radar Online har Caitlyn fått nog av exfruns snåla beteende, som ska innebära att hon är utfryst från familjens gemensamma inkomster.

– Caitlyn får inte mycket pengar, om ens några, för sin medverkan i “Keeping up with the Kardashians” och andra projekt som är tillsammans med Kris, säger en källa nära familjen.

– Varje gång hon försöker stå upp för sig själv möts hon med en ny ursäkt.

LÄS OCKSÅ: Caitlyn Jenner var redo att skjuta sig själv: ”Låt oss bara göra slut på det här”

Caitlyn Jenner har förvisso försökt gå vidare och skapa en egen inkomstkälla i form av tv-serien “I am Cait”, men det ska ha gått sådär då ingen av Kardashians-klanen medverkade. Tittarna svek och efter två säsonger stoppades helt enkelt inspelningarna.

Enligt uppgifter ska Caitlyn dock kunna komma på fötter – om Kris Jenner ger henne den enorma summa som hon är skyldig.

– Cait behöver pengarna och räknar att det handlar om hundratusentals dollar, om inte miljoner, som hon fortfarande inte fått på grund av Kris, säger källan.

Caitlyn Jenner kommer släppa sina memoarer, “The secrets of my life”, under våren – och känner samtidigt att hon fått nog av exfruns beteende.

– Hon kommer att gå till rätten med det och göra allt offentligt, säger källan.

LÄS OCKSÅ: Kris Jenner i tårar över Kim: ”Du är en förrädare!”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!