Caitlyn Jenner var redo att skjuta sig själv: "Låt oss bara göra slut på det här"

När Caitlyn Jenner gjorde sin könskorrigering kom en period då hon ville ta sitt liv. Nu berättar hon om den svåra tiden.

Caitlyn Jenner, 66, blev kändis med hela världen genom dokusåpan “Keeping up with the Kardashians“. Hon påbörjade sin könskorrigering under början av 2015. I en intervju i programmet “Any Given Wednesday” berättar hon nu om hur hon mådde under perioden. Det var när hon opererat bort adamsäpplet som en paparazzifotograf väntade utanför sjukhuset och tog en bild. Det fick Caitlyn att bryta ihop och vilja avsluta allt.

– Det är den lätta vägen ut. Ingen mer smärta, inget mer ingenting. Jag hade inte behövt ta itu med medier längre. Jag hade inte behövt ta itu med någonting. Jag har förmodligen aldrig sjunkit så lågt, berättar hon.

LÄS ÄVEN: Så blev Bruce Jenner hela världens Caitlyn

Caitlyn Jenner hade en tuff tid i början.

Den natten blev lång och tankarna blev allt mörkare.

– Jag kunde inte sova den natten. Jag gick upp och ner i min hall till 03 och tänkte: “Fan, all den här skiten kommer att vara ute i morgon och det kommer att vara hemskt. Och jag sa: “Vet ni vad? Jag tar den lätta vägen. Jag går in i det andra rummet. Du har en pistol. Låt oss bara göra slut på det här”.

Idag är Caitlyn Jenner glad och lycklig.

Men hon gick aldrig så långt. Dagen efter var hon mycket glad att hon stod emot tankarna.

– Jag tänkte: “var inte det typ det dummaste du gjort? Vilket hemskt sätt att avsluta ditt livs historia. Jag vill inte att mitt liv ska sluta på det sättet, negativt. Det var där jag började tänka annorlunda och “okej, jag kan göra det här”, säger Caitlyn.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!