Kris Jenner i tårar över Kim: "Du är en förrädare!”

Kris Jenner har haft det tufft med Caitlyns övergång från man till kvinna och när dottern Kim Kardashian hjälper Caitlyn med ett klänningsval bryter Kris ihop.

Kaos och drama är vanliga inslag i den omåttligt populära realityserien “Keeping up with the Kardashians”, som just nu är inne på sin tolfte säsong. Avsnittet som hade USA-premiär i söndags visar sig inte vara något undantag då en ilsken Kris Jenner, 60, kallar dottern Kim Kardashian, 36, för en förrädare.

– Mamma är rasande på dig, hon smsar mig med hashtagar. Typ #illojal. Hon tycker du är en förrädare och att du har gått mot familjen med hela Caitlyn grejen, hon är så förbannad på dig, säger Khloé Kardashian, 32, till Kim i ett klipp som People har delat.

Kim har nämligen hjälpt till att styla Caitlyn Jenner, 66, då hon skulle på den årliga sportgalan ESPY. Kim lade till och med upp bilder på den myriad av klänningar de prövade.

Caitlyn Jenner i klänning som bråket mellan Kris och Kim handlar om.

Caitlyn Jenner i klänning som bråket mellan Kris och Kim handlar om.

När systrarna ringer sin mamma är hon inte nådig:

– Kim du är en förrädare. Att du ens skulle ha fräckheten att hjälpa Caitlyn välja en galaklänning… Vad är det som händer!?

Kim, försöker försvara sig och förklarar att Caitlyn sagt att det varit ett krisläge, men blir avbruten av mamman som undrar varför det just är Kim som ska hjälpa Caitlyn i en sådan situation:

– Men vad jag hörde sist så var allt bra mellan er två, utbrister en förvånad Kim.

Kris fortsätter förklara varför hon inte sagt något tidigare:

– Det är det du inte förstår, jag säger ingenting till dig förrän jag känner mig övergiven. Och just nu känner jag mig övergiven.

– Mamma, jag skulle aldrig överge dig! Om jag hade vetat…, börjar Kim, men blir åter avbruten.

– Men det är vad du har gjort, du har valt någon annan och sagt “Okej, hennes känslor spelar ingen roll”.

Kris med dottern Kim Kardashian.

Kim förklarar att hon aldrig hade kunnat ana att mamman skulle ta det så hårt, och lovar att hon från och med nu ska göra sitt bästa för att hålla sig neutral och undvika att bli involverad i eventuella dispyter. Då spricker det för Kris, och man hör att hon gråter:

– Jag vill inte att du ska vara neutral, säger Kris långsamt, och man ser Khloés förvåning över mammans emotionella tillstånd.

– Från mina barn, som jag har fött, vill jag ha lojalitet. Jag vill inte ha f***ing neutralt! Det är det du inte förstår, gråter Kris och tar sedan en sekund för att samla sig.

Med stadigare röst säger hon sakligt:

– Jag försöker vara så graciös jag bara kan. Jag försöker vara så förstående jag bara kan. Jag är förrådd. Jag har blivit körd på så många sätt att ni skulle bli vimmelkantiga om ni bara visste. Jag vägrar spela det här spelet längre.

Foto: IBL

Läs mer: Kris Jenner i tårar efter artikeln i Vanity Fair: ”Bruce kan dra åt helvete”

SENASTE NYTT!